發新話題

【深圳練波團】: 2月14日 深圳實利和

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動
引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-13 09:12 發表
各位bros,
依照原訂計劃, 3pm前到. 1:30pm在上水XX餐廳(上次個間)食lunch, 一齊遇關.
nel, 我在1230pm前會在界限街(花墟)睇波, 可以join埋一齊去, call我
OK, I will call you tmr morning.

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-13 09:54 發表

咁你係咪黎先
一定黎, 捨命陪君子, 等我搵定隻腳同我share台鐘先.
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-2-13 11:29 發表

Welcome brother on board!!....
仲吾昆到你上

引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-2-13 11:29 發表

唔使特別搵腳啦,我同你share都可以架

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-13 14:04 發表

唔使特別搵腳啦,我同你share都可以架
GOOD,. 多謝, UNCLE郭, 相助~

引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-2-13 15:25 發表

GOOD,. 多謝, UNCLE郭, 相助~
嘩,連你都上去受訓, 同你的距離愈來愈遠了

引用:
原帖由 bartender 於 2009-2-13 18:35 發表

嘩,連你都上去受訓, 同你的距離愈來愈遠了
BAR哥, 唔好扮野, 你d左手發球, 我都仲未識擋

引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-2-13 18:39 發表

BAR哥, 唔好扮野, 你d左手發球, 我都仲未識擋
Nok Nok, 你會點去? call me tommorrow

點解12:30前會去界限街,明早有波打?

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-13 23:53 發表
點解12:30前會去界限街,明早有波打?
學界D2 grade C 初賽. 由8am打到1230. myron學校有打, 我地去睇波

今日相當熱鬧, 六個人輪三個教練, 大家應該都好盡興下, 尤其係諾諾la, 佢今日用塊長膠防死左個60人仔教綀, 拉到個60索哂氣, 係咁同鄧林投訴, 但nok nok就超爽, 大叫不枉此行, 相信下次nok nok再現實利和, 肯定的教練雞飛狗走
另外郭老大保持一切勇猛, 今日又趙低件60人仔教頭 , 下次要搵件80人仔先攪得佢惦

最叫我驚喜係馮x突然出現, 在我力邀下, 同myron打左場計分, 雖然myron仔輸0:3, 但表現唔錯, (5:11, 10:12, 7:11), 佢今日都有好大收穫
晚飯去婆婆酒家叫雞.....食, 的脆皮雞超正, 七個人食, 七送一湯, 都係210人仔, 超抵.
下次去試下小肥羊先, 每次經過, 個陣味已經令我流哂口水
有幸識到nicolas, 真係聞名不如見面, 希望下次搵佢指教下myron仔.

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-15 01:09 發表
最叫我驚喜係馮x突然出現, 在我力邀下, 同myron打左場計分, 雖然myron仔輸0:3, 但表現唔錯, (5:11, 10:12, 7:11), 佢今日都有好大收穫
晚飯去婆婆酒家叫雞.....食, 的脆皮雞超正, 七個人食, 七送一湯, 都係2 ...
識英雄重英雄,你們打得很厲害呢!應該是我向你們賜教。

引用:
原帖由 nicholas 於 2009-2-15 01:34 發表

識英雄重英雄,你們打得很厲害呢!應該是我向你們賜教。
客氣客氣, 有機會大家切磋切磋. 你地個比賽好正喎. 今個星期六又叫myron仔玩下先

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-15 01:07 發表
今日相當熱鬧, 六個人輪三個教練, 大家應該都好盡興下, 尤其係諾諾la, 佢今日用塊長膠防死左個60人仔教綀, 拉到個60索哂氣, 係咁同鄧林投訴, 但nok nok就超爽, 大叫不枉此行, 相信下次nok nok再現實利和, 肯定 ...
今日尊登臨急臨忙請半日假, 兼山長水又遠去打波, 我緊係頂到佢爆為止, 唔好以為我好嘆, 我都標晒汗架 !!!

本來禽日都想去,可惜有野做,睇到你地咁開心,下次我又去

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-15 01:43 發表

客氣客氣, 有機會大家切磋切磋. 你地個比賽好正喎. 今個星期六又叫myron仔玩下先
乜野比賽來架??

引用:
原帖由 old-cake 於 2009-2-15 07:36 發表
本來禽日都想去,可惜有野做,睇到你地咁開心,下次我又去
好牙. 應該星期六再去. 今次食小肥羊, 食完參加深圳俱樂部比賽, 20人仔一位. 應該幾好玩. 上面真係高手如雲, 各種打法都有, 昨晚見識到日直打正手生膠, 大開眼界. 遲D出post, 有興趣一齊玩.

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-15 07:46 發表

好牙. 應該星期六再去. 今次食小肥羊, 食完參加深圳俱樂部比賽, 20人仔一位. 應該幾好玩. 上面真係高手如雲, 各種打法都有, 昨晚見識到日直打正手生膠, 大開眼界. 遲D出post, 有興趣一齊玩.
咁一於預埋我la................

好想跟你地去玩, 可惜 星期六/日唔係要返工就比人book左,

發新話題