發新話題

【深圳練波團】: 2月14日 深圳實利和

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動
引用:
原帖由 bing 於 2009-2-11 15:58 發表

情人節都系要同老婆過好D,唔系下次唔放人重大件事。下次再預我。
果然薑是老的辣,bing師兄行事穩重,佩服佩服。

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-11 10:33 發表
咁我都prefer早啲上去,或者自己幾個在實利和玩一陣先都得。我應該會在上次個場食晏,攞返兩個鐘泊車優惠呀。
你地上次好似係食自助餐喎, 係邊間食呀?
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 jack 於 2009-2-11 19:38 發表

你地上次好似係食自助餐喎, 係邊間食呀?
問題少年......
你甘多問題.....系咪想黎je???吾使怕醜bor..

引用:
原帖由 Nelson 於 2009-2-11 19:45 發表

問題少年......
你甘多問題.....系咪想黎je???吾使怕醜bor..
我係想黎架, 不過隻手唔爭氣, 再打會 .... 手"BYTE"
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

你又想去?早到幾點先就到你?

引用:
原帖由 wocuonimade 於 2009-2-11 20:57 發表
7點要到青E...
5sai da la....
ni day 4 dim da wor
佢地 3:00 到架喇, 你可以打 3-5, 仲有兩個鐘夠返青衣

引用:
原帖由 wocuonimade 於 2009-2-12 03:22 發表
[quote]行程 : 預約教練練球, 球局私片.
私片做咩唔留港打
同教練綀完咪切磋下羅, 俾教練指點下的缺點

引用:
原帖由 wocuonimade 於 2009-2-12 03:19 發表
咁趕 , 羅湖去最少要個半鐘 要4程車 轉3次
重字未計 實利和去law wu 果程...加上未去過
想去不過都係等下次
你係咪去先
如果你去, 又改早至2pm羅. 咁你4pm打完, 應該7pm前一定到青衣既.
2-4pm  2教綀 / 4人 ( 1張檯2人如片, 2張檯同教練練波)
4-6pm  鄧林 + ? ( nelson, myron, kwokwy)
6-7pm  Dinner
7-9pm  鄧林 ( nelson + Myron)
Bros, 有冇異議?

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-12 07:30 發表

你係咪去先
如果你去, 又改早至2pm羅. 咁你4pm打完, 應該7pm前一定到青衣既.
2-4pm  2教綀 / 4人 ( 1張檯2人如片, 2張檯同教練練波)
4-6pm  鄧林 + ? ( nelson, myron, kwokwy)
7- ...
wa 2-9...... professional training wo!!!
iron man.

引用:
原帖由 old-cake 於 2009-2-12 07:53 發表

wa 2-9...... professional training wo!!!
iron man.
no ar. Share coaches, less than 2 hours / ppl ar.
好輕鬆架, 練下抖下吹下水, 時間好快過
Myron一般要練4-6hrs架

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-12 07:30 發表

你係咪去先
7- ...
深圳練波旅行團, 真係招呼周到~
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-2-12 12:28 發表

深圳練波旅行團, 真係招呼周到~
你又唔黎練下邪神大法

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-12 13:22 發表

你又唔黎練下邪神大法
我有D引架, 唉! 但係, 去鬼咩, 禮拜六, 收得工, 都5點幾lu, 都join唔到你地啦.

引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-2-12 14:46 發表

我有D引架, 唉! 但係, 去鬼咩, 禮拜六, 收得工, 都5點幾lu, 都join唔到你地啦.
如果你黎, 我介紹遇火雲邪神俾你做教綀, 包你邪功大進

那晚我也有機會在實利和出現,看看跟樓主等人有沒有碰面的機會。

引用:
原帖由 nicholas 於 2009-2-12 21:44 發表
那晚我也有機會在實利和出現,看看跟樓主等人有沒有碰面的機會。
Sunshine nicholas? 你搵邊個教練架?

我差唔多每個saturday 都去實利和, 喺14/2 七點半 實利和有比賽"深圳市業餘等級積分赛(甲C)"

各位bros,
依照原訂計劃, 3pm前到. 1:30pm在上水XX餐廳(上次個間)食lunch, 一齊遇關.
nel, 我在1230pm前會在界限街(花墟)睇波, 可以join埋一齊去, call我

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-12 18:17 發表

如果你黎, 我介紹遇火雲邪神俾你做教綀, 包你邪功大進
好呀, 你唔好昆我呀~

引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-2-13 09:48 發表

好呀, 你唔好昆我呀~
咁你係咪黎先

發新話題