93 12345
發新話題

【深圳練波團】: 2月14日 深圳實利和

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動

【深圳練波團】: 2月14日 深圳實利和

日期 : 二月十四日下午四時
球館 : 深圳市實利和 ( 振華路真功夫入)
費用 : 自付
行程 : 預約教練練球, 球局私片.
參加者 :
1. Piccolo
2. Kwokwy
3. nelson
4. 諾沃克
5. 鷹眼

5人可以share 3個教練.
下午1:15pm 係上水食lunch or 2pm上水火車站往羅湖方向集合. 或12:30pm前到界限界室內場等

請有意參加者pm我並留下聯絡電話

本帖最近評分記錄

係下午四時到達實利和,若果要約

Yes, ar. 不過我多數3pm左右到.

咁過兩日再睇清楚形勢,若果係就大家都早點到吧。

約左鄧林4pm開始, 早D可以搵其他教練打分

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-10 12:34 發表
約左鄧林4pm開始, 早D可以搵其他教練打分
Oh... it is you.. no wonder he is full on Saturday. I intend to go on this Sat.

引用:
原帖由 Nelson 於 2009-2-10 14:00 發表

Oh... it is you.. no wonder he is full on Saturday. I intend to go on this Sat.
Nelson 依期練緊乜呀?
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

我想去, 但腰痛, 要過二天看情况再决定

[quote]原帖由 bing 於 2009-2-10 14:09 發表
我想去, 但腰痛, 要過二天看情

引用:
原帖由 bing 於 2009-2-10 14:09 發表
我都係, 要看手的情況再決定
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 jack 於 2009-2-10 14:08 發表

Nelson 依期練緊乜呀?
I didn't go to China since last time we met in 友传 but I focus on my backhand looping.

郭兄近來好積極下

引用:
原帖由 Nelson 於 2009-2-10 16:35 發表

I didn't go to China since last time we met in 友传 but I focus on my backhand looping.
練成教下小弟 ~~ 咁你今個禮拜六去唔去呀?

練完波,係咪食平又正嘅晚歺,好似上次咁

引用:
原帖由 Nelson 於 2009-2-10 14:00 發表

有興趣一齊去ar. 鄧林教左myron好耐la. 想同佢練番正反手.

引用:
原帖由 bing 於 2009-2-10 14:09 發表
等你消息, bing哥仔

大家唔好得個講字啦,一齊去啦。

引用:
原帖由 pingpong 於 2009-2-10 18:36 發表
練完波,係咪食平又正嘅晚歺,好似上次咁
郭大俠要回港同黃女俠過節  要下次再dine la

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-10 18:49 發表
大家唔好得個講字啦,一齊去啦。
同意. 一於起行la. 正所謂 " 唔練基本功, 到老一場空"

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-10 18:52 發表

同意. 一於起行la. 正所謂 " 唔練基本功, 到老一場空"
之不過果日系情人節" 唔練老婆功, 返屋企比人凶"。。。小心小心

93 12345
發新話題