發新話題

近日似乎乒乓群組開始有人確診COVID-19

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

近日似乎乒乓群組開始有人確診COVID-19

溫馨提示(已經証實)
星期四歌和老街某球會結束後有四至五個人快速檢測呈陽性,沒有任何病徵,已通知衛生署。

本人意見
1. 曾經去過歌街所有人自己做測試,你們亦可考慮做核酸測試
2. 打完波記得帶返口罩,每一局完結都清潔下雙手。家長千祈唔好拉低口罩

3. 如果你喺何文田離開體育館之前,記得喺門口360度轉一轉全身消毒。

好多時球員打完波都唔會即刻帶返口罩,我每次都會不厭其煩提醒你哋,小心駛得萬年船。

From 貓哥Whatsapp通知

引用:
原帖由 monkey330 於 2022-7-4 17:33 發表
3. 如果你喺何文田離開體育館之前,記得喺門口360度轉一轉全身消毒。
From 貓哥Whatsapp通知 ...
但關何文田咩事?

引用:
原帖由 sammon 於 2022-7-4 18:00 發表

但關何文田咩事?
何文田有個自動 360度轉一轉全身消毒系統機器
技巧可以用錢買,
但體能一定要自已練,
質量一定就要靠克苦。

引用:
原帖由 monkey330 於 2022-7-4 17:29 發表
溫馨提示(已經証實)
星期四歌和老街某球會結束後有四至五個人快速檢測呈陽性,沒有任何病徵,已通知衛生署。

本人意見
1. 曾經去過歌街所有人自己做測試,你們亦可考慮做核酸測試
2. 打完波記得帶返口罩,每一局完結都清潔下 ...
四至五個係細路定係大人?
技巧可以用錢買,
但體能一定要自已練,
質量一定就要靠克苦。

星期四仲有邊個球會

正常啦,日日有二千幾確診,有拾幾個係打乒乓球既一D都吾出奇,總之大家做好自己本份就得喇,我而家打波時都會帶口罩
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

引用:
原帖由 old-cake 於 2022-7-5 18:25 發表
正常啦,日日有二千幾確診,有拾幾個係打乒乓球既一D都吾出奇,總之大家做好自己本份就得喇,我而家打波時都會帶口罩
为人为己!
洪华山

發新話題