發新話題

【版主活動】11月2日 (星期五) 九龍公園版主球局 (Finisehd)

我又要有自己名既波too........................................................................:Q

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-11-6 22:05 發表
我又要有自己名既波too:)
引用:
原帖由 Cola 於 2007-11-7 00:24 發表

I want it, too!:Q
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我要凍 利賓立 + 7up , 少甜

引用:
原帖由 Mao 於 2007-11-7 00:55 發表
我要凍 利賓立 + 7up , 少甜
有:victory:

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-11-7 00:52 發表

唔該晒! 要多個有中文嘅得唔得呀?:lol

輝 Sir ,你未同 Gary 做播

引用:
原帖由 小過童 於 2007-11-7 16:50 發表
輝 Sir ,你未同 Gary 做播
有:lol

引用:
原帖由 Cola 於 2007-11-7 11:25 發表

唔該晒! 要多個有中文嘅得唔得呀?:lol
:victory: :victory:

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-11-7 23:24 發表

有:lol
要一個係Cheung可以嗎??? :loveliness:

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-11-7 23:26 發表

:victory: :victory:
Thank you so much for your effort!:handshake

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-11-8 00:51 發表

要一個係Cheung可以嗎??? :loveliness:
:victory:

我都想要個aa
可以嗎:o ?

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-9 10:34 發表
Sure
比你個 C9 Killer 快過我添:Q

:lol

引用:
原帖由 44_66 於 2007-11-12 09:52 發表

she is c9 ? :L
人地比過一次 Lemon 你,你就話人家 c9:lol
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

發新話題
最近訪問的版塊