22 12
發新話題

2月14情人節

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動

2月14情人節

各位男士今年會送花嗎?
打算去邊度食飯?
我見好多12支要成$580,真係好過去搶,
不過唔買又唔得,我都諗緊訂唔訂好!
小弟book左係山頂食自助餐

嘩!
做你女朋友都幾好喎,
照顧得咁周到,
祝你個日開開心心啦!!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 瑋仔 於 2009-2-9 12:30 發表 各位男士今年會送花嗎?打算去邊度食飯?我見好多12支要成$580,真係好過去搶,不過唔買又唔得,我都諗緊訂唔訂好!小弟book左係山頂食自助餐
情人節12支$580都ok啦!買啦!

引用:
原帖由 off+ 於 9-2-2009 12:41 PM 發表

情人節12支$580都ok啦!買啦!
咁仲唔貴....早2年我買4x幾支都係7xx

引用:
原帖由 44_66 於 2009-2-9 13:12 發表 各位男士今年會送花嗎? 豆花打算去邊度食飯? 老麥我見好多12支要成$580,真係好過去搶, 不過唔買又唔得,我都諗緊訂唔訂好! 小弟book左係山頂食自助餐
46兄如果你咁做,我諗成個有排都吾會係球場見到你.............

引用:
原帖由 44_66 於 2009-2-9 13:12 發表

各位男士今年會送花嗎? 豆花
打算去邊度食飯? 老麥
不過唔買又唔得,我都諗緊訂唔訂好! liness" />
haha good idea!!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-2-9 13:12 發表

各位男士今年會送花嗎? 豆花
打算去邊度食飯? 老麥
不過唔買又唔得,我都諗緊訂唔訂好! liness" />
46啲post經常都係要倒轉睇:

本來book左係山頂食自助餐
最衰又唔得,我都諗緊訂唔訂好!
我見好多一圍12要成$580,真係好過去搶,
打算去邊度食飯? 老麥都嫌貴?
各位男士今年考慮食 豆花

回復 1# 的帖子

咁瑋大人今日的中國情人節有咩打算呀...?
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

中國情人節仲未諗到約邊個同我過呀

中國情人節~~ 我諗我會係體育館裡渡過啦.... T-T

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-9 10:17 發表

46啲post經常都係要倒轉睇:

本來book左係山頂食自助餐
最衰唔食又唔得,我都諗緊訂唔訂好! liness" />
我見好多一圍12人要成$580,真係好過去搶,
打算去邊度食飯? 老麥都嫌貴?
各 ...
嘩, 好寒底呀!

自已先定BUDGET去太子花墟自已買花自已包啦!
e.g.$150-$200 ,花紙書局平D旺角商務三樓好多揀,

廿靚三十歲 O.L.最緊要係收花啫!無錯係(收花)即是比其(他她)同事見到佢有花,你包得靚的話可建議佢令出街,唔靚的話D花紙叫佢泵咗佢花放在公司,

不過買5XX花也不是壞事,我當年追我太太時是每月一扎,送足一年都係咁啦!總之年輕多會做可愛野啦!!!
wai

引用:
原帖由 yatwai 於 2009-2-9 15:11 發表
自已先定BUDGET去太子花墟自已買花自已包啦!
e.g.$150-$200 ,花紙書局平D旺角商務三樓好多揀,

廿靚三十歲 O.L.最緊要係收花啫!無錯係(收花)即是比其(他她)同事見到佢有花,你包得靚的話可建議佢令出街,唔靚 ...
wa 你太太好幸福

有無邊度有得學包花呀!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2009-2-9 11:48 發表
有無邊度有得學包花呀!
瑋哥, 用橡根都可以喇~

[quote]原帖由 feideepking 於 9-2-2009 03:26 PM 發表

瑋哥, 用紙

引用:
原帖由 瑋仔 於 2009-2-9 15:18 發表
有無邊度有得學包花呀!
你企起花虛其中一間睇人包米得囉,咁多間你睇,人地問你野你米答:睇下先!之後去另一間再睇,花款可在網上找,越簡單越靚!
熟手後才玩野,經典作是用花藍,內綠色水松上四週插上3枝白百合,中間用鬱金香加碎花插成心形狀,再在心底下用紅色LED燈造上 I LOVE YOU三字每4秒閃爍着.
聽落好老土,但自完成後好開心,之後送她回家途中更聽到幾次人說:你睇吓人地幾有心呀 !!!!
wai

22 12
發新話題
最近訪問的版塊