發新話題

【油尖旺月賽】: 2月23日 (星期一) 7:00-11:00pm 順利村室內運動場

唉,我都想參加,但d人太勁喇

回復 64# 的帖子

有乜所為喎,支持你。

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-2-19 23:32 發表
有乜所謂, 難得有機會同勁人打波, 可增進經驗

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-2-19 23:32 發表
我拉低返 D 水平
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 thynk 於 2009-2-19 23:09 發表
So sorry,因公事困身,睇怕我無時間參加今次月賽,煩請Mao哥讓給有興趣ge brother玩啦。
ok no problem
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

Mao ,

我朋友tonyywy 想打呀, pls count ~~
Thanks.

i and susanna confirm
sorry for confirm too late....
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +10 Thank you for your confirmation 2009-2-23 14:52

呢個月賽果然夠變態...勁人多到...

udpate the list pls.
p.s. I can't join the game as I said before, pls delete my name on the list. Thanks

跌左落 WAITING LIST, 到依家都未 CONFIRM 到今晚有無得打, 那我當輪不到了, 因現在要出街了
下次再報過吧
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

今晚開波la. 會唔會早的confirm後備位, 咁會多的人玩, 好玩D

sorry i just back HK , i will re-cfm all player
香港乒乓網

還有一位, 有意請 留言
香港乒乓網

因為我剛回香港未有時間 update. information
現在還有兩個位, 若有人 Join 請留言,
若沒有便保持 18人
香港乒乓網

7:30到會不會太遲,可以的話我來參加

CFM 最后一人, 亞角 KY
香港乒乓網

咁樣都報到,心情特別好

好押韻呀 HAHA
咁樣都報到,心情特別好

正~ 今日早收~ 落黎睇波先 !  
"本人性格平易近人~沒有開罪每一位波友~
打乒乓球只是為了興趣~強健身體~
不是渴望什麼成績~亦不奢望要追求更深層次!
打乒乓球最終目的是開心!打什麼膠/板,這是我決擇~
亦希望我好朋友尊重本人意願!
人到中年~想攀上高峰~談何容易?
都是這句:快樂人生,快樂乒乓!"
(乒乓潮文>濃縮版<)

james同jakes007有分別>?

發新話題
最近訪問的版塊