發新話題

【先進運動會】乒乓球比賽

嘩, 小弟上次有幸同六爺夾雙打玩左一個game, 真係小弟無上光榮呀!!  早響丫, 等我果日唔洗手呀!!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-2-3 17:13 發表

轉轉轉 x 100000 幾時有基打波 , 指點下不材呀
你指點下我就真啦
貓貓渣邪膠我都要忌佢三分, 你可以3:0 KO佢, 強呀!!  你先係正氣教主!!  我要退位俾六爺啦!!

錯失左睇 46 對 MAO 果場, 跟唔到 46 偷師
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

啱啱從macau 番來. 前天果場波無渣流灘.
其實我覺得 46 win我亦好正常, 我唔覺得我那天打得差, 不過他那場波發揮確是比我好.
liness" />liness" />
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 44_66 於 2009-2-3 22:15 發表

吾 18號上講州, 19 都過馬交喎  , 有冇食水蟹足
之前有個住澳門既朋友帶我去食蟹粥, 果度唔知係氹仔定路環, 唔記得左間野叫乜名, 岩岩過左條橋就到, 我記得望過海既對面就係英皇酒店

以前佢又帶過我去係新馬路附近, 噴水池行入去一間西式 PO 國菜, 叫九如方, 仲有近金沙, 係文化中心果邊食過有間法國餐廳

又係文華酒店裡面食過有間 THAI 菜, 如果近碼頭, 係利澳附近都食過新口岸茶餐廳, 係食中式 PO 餐
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

46哥真的勇猛而使出狠勁的正手,可惜氣力用盡到對付貓哥,下一場無以為繼,未能再爆乙組高手......緣盡先進盃
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2009-2-3 22:48 發表
46哥真的勇猛而使出狠勁的正手,可惜氣力用盡到對付貓哥,下一場無以為繼,未能再爆乙組高手......緣盡先進盃
呢場波我都睇到眼火爆!!!

引用:
原帖由 防守王 於 4-2-2009 01:14 發表

呢場波我都睇到眼火爆!!!
何解?
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

回復 49# 的帖子

四六原本可以進級................

引用:
原帖由 防守王 於 2009-2-4 12:36 發表
四六原本可以進級................
防兄 , 聞說當天有很多不平事發生 , 是嗎?
我當天因身體抱恙只能在早上完成了乒總賽事 , 下午沒有出席先進的比賽,所以只聽到波友講有事發生。
明白什麼都總有限期

回復 51# 的帖子

大C消息都幾靈通wor!! 哈哈........................

我仲以為你要陪家人唔得閒打先進添!??!?

你們覺得先進運動會攪成點

liness" />
有意見隨便發言. 我幫他們收集意見
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

等到發荒.....................六個鐘打三場比賽, 仲要撞正第二場對手無黎!

贏完一埸之後,等左成三個鐘之後先打第二埸,之後又要等兩個幾鐘之後,至打第三埸,實在係浪費時間,仲唔係一日打哂,有D仲要連續三個禮拜都要黎,有無搞錯,真谷氣 ,
大會諗賽程果D人真係有問題,拍板通過賽程果個仲離譜,諗都唔諗下就通過,真係唔用腦諗下,引起幾多參賽者不滿.

先進比賽,今次真係挍麻麻地
D比賽時間好亂,,一組比賽由初賽到决賽分開3日比賽
有D人唔係個個禮拜日都得間架
咁啱上個禮拜重撞正甲組比賽. 咪禁多人棄權 lor
D比賽時間亂度暈   可以係早上10:30am打初賽,而覆賽係4:00pm打  

而球証安排又有些不善之處
我見有幾場比賽球証同球員係識慨(可能係熟tim,,打完招乎,吹番兩句至開波)
禁樣好易有不公平判決 (如net ball,啲死睇吾見等)
句我所聽聞 有一場比賽因球証判決出問題(可能係球証質數)
搞到2個球員比賽員鬧交,,幾乎打交收場

發新話題