發新話題

[長膠] 直拍正膠打法研究

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:31 分類
引用:
原帖由 網球新手 於 2021-3-30 09:24 發表
ky_KMjm7kc4
LEE個勁

如果想找人教大家知吾知邊度有呀?

正膠颗粒  ox 能比賽  ?

引用:
原帖由 garytang2018 於 2021-3-30 10:07 發表
芳姐嘛,用103加szlc,她的抖音號有講。
遇到呢D球友, 應該拍爆唔少球; 要佢出球.
<-->
.

引用:
原帖由 Davids 於 2021-4-8 22:00 發表
正膠颗粒  ox 能比賽  ?
仲係喺list裡面的膠應該可以
<-->
.

我覺得spinlord好玩過victas
退役啦!

引用:
原帖由 garytang2018 於 2021-4-30 15:06 發表
我覺得spinlord好玩過victas
覺得Spinlord waran算實惠
<-->
.

joola express ultra 同 moristo sp 比較如何?

明哥推薦Joola express ultra
退役啦!

大家打正膠會用純木定炭板???

回復 30# youdamnhk 的帖子

我用純木

碳都唔錯架
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

打粒仔純木同碳都可以,重點係你要習慣

你問個d問題其實係要你自己先知。要試

何志文都說轉用傳奇802
退役啦!

回復 32# 網球新手 的帖子

106 G.................

引用:
原帖由 Kenixting 於 2021-6-3 23:36 發表
打粒仔純木同碳都可以,重點係你要習慣
都試緊

正膠應該點樣處理反手位下旋

藝高人膽大就反手扣,像芳姨;不會或者不敢就搓有沒轉回去。
退役啦!

回復 38# 我=新手 的帖子

Backhand 撞擊
※大家好!我係阿行!好開心可以嚟到乒網呢個大家庭!
※我係註冊社工亦都係個業餘乒乓球愛好者,打波14年,直板兩面控制結合慢攻。
※我曾經喺多間球會/球館同埋NGO做乒乓球教練/助教,同時經營乒乓球用品交易平台。
※希望係度同大家學習,互相切磋一齊進步。
※歡迎大家參加我嘅球局!

發新話題