31 12
發新話題

【深圳練波團】: 1月29日 (年初三) 深圳實利和 or 友傳

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動
引用:
原帖由 jack 於 2009-1-22 17:33 發表

間野話係振華路 300 幾號既仕必逹大厦 2 樓, 查實係後面既大厦, 如果係振華路入, 就係真功夫旁行入去

近科學錧站, 新書城個出口出, 向上海賓館方向行到第一個路口, 右轉入去 (朝住振華路方 ...
振華路起緊地鐵, 見到小肥羊直行, 到真功夫左轉入小路, 再見到個唔靚既老闆娘士多后右轉,

第一個路口即燕南路

係咪決定去實利和,我會盡量爭取上去。

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-1-23 15:06 發表
係咪決定去實利和,我會盡量爭取上去。
鄧林返左老家la. 星期三去友傳, 仲有三四個教綀, 有個打中直既都ok 架. 你係咪上先? 早D 俾pm我, 要約定教練架.

已確定初三上友傳.
2pm -6pm 練球或私片
6:30pm 打邊爐.
參加者 : Me+ Myron仔, Kwokwy + honey, Oldcake....
有輿趣join埋可pm我

你地打完邊爐會唔會去揼骨? 去既我 10:00PM 又黎 JOIN
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 jack 於 2009-1-26 19:06 發表
你地打完邊爐會唔會去揼骨? 去既我 10:00PM 又黎 JOIN
應該唔會la. 有老有嫩, 有男有女. 晚飯後回港

引用:
原帖由 Myron 於 2009-1-26 19:09 發表

應該唔會la. 有老有嫩, 有男有女. 晚飯後回港
下次再 JOIN
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 bartender 於 2009-1-22 15:20 發表
....小路途中你會見到間有電視的士多,個事頭婆唔靚,唔洗理,繼續行,過左士多右轉有塊小空地,見到士必達大夏,有lift,不過唔好搭,因試過出lift後大門上鎖,要遊lift 河,過左大夏有條樓梯直上實利和的, ......黎到呢度, 千 ...
BTD介紹得好詳盡, 祝君球如輪轉!

年初三上去打波,不如去打邊爐--->食狗肉煲...正啊..哈哈~~~~
沖爆超

恭喜發財.祝大家牛年球技猛進..
沖爆超

31 12
發新話題