24 12
發新話題

【乒工廠】: 2009年 1月份內部賽成績公怖

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動

【乒工廠】: 2009年 1月份內部賽成績公怖

1.粒仔輝
2.Alan
3.Chung Chung
4.Songyip
5.chivas
6.Alvin
7.Myron
8.廠長
9.Kenny
10.明天
11.Anthony
12.Logtin
13.tinyau (guest)
14.家樂
15.源
16.Susanna (guest)
17.Jason
18.Moon
19.Stephen
20.胡胡
21.Johnny
22.whkwhk
23.Himbo
24.Danny
25.諾
26.倫
27.Zoe
28.Brian

今次半數高手未能出席,但大家爭持亦相當激烈,新人chungchung係繼Alvin之後另一有前途的後生仔,今次亦亦係胡胡首次參與內部賽,亦幫忙不少,我和songyip打出一場全場全嘈的賽事,因我同佢都draw足五局,打到手軟,呀輝更加利害以無敵姿態勝出賽事,實至名歸!!!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-1-19 21:51 發表
honey 好厲害
我屎到爆!!!!!!!

老實講,最精彩個場都系廠長同song Yip爭入四強個場,真系好精彩.堪稱是Gary近來的代表作.

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-1-19 22:19 發表
老實講,最精彩個場都系廠長同song Yip爭入四強個場,真系好精彩.堪稱是Gary近來的代表作.
果場真的用盡全力,輸0左兩局deuce再追回兩局,可惜未能堅持到最後

引用:
原帖由 44_66 於 2009-1-19 22:14 發表

8 強都叫屎到爆 , 咁吾吾打喇 , 吾成日都豬比汝
你讓我!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-1-19 22:36 發表

汝小睇吾 honey 打波喇 , honey 近期好多代表作 , 有幾次仲差d爆夾
請問幾時呢??? 我都唔知wor...

引用:
原帖由 44_66 於 2009-1-19 22:38 發表

一嬲吾打波 都讓汝打單手
下次用單手發球wor...

引用:
原帖由 44_66 於 2009-1-19 22:39 發表

洗吾洗去問下 人氣皇 收租佬
又關收租佬乜事

引用:
原帖由 44_66 於 2009-1-19 22:41 發表

汝沖爆許
我沖得爆佢,比人笑呀

引用:
原帖由 44_66 於 2009-1-19 22:46 發表

哈哈哈 ... 咁又係 .... 起碼吾會笑
你成日笑我ga la..

24 12
發新話題