發新話題

Full【乒工廠收費球局】: 1月22日 (星期四) 7:00 - 11:00pm - 觀塘區

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動
Hi 廠長,

小弟明晚會 JOIN 乒工的球局, 9:00 - 11:00 PM, 謝謝!

而阿倫因事未能出席, 特此通知!

明天見!

引用:
原帖由 外星毛查查 於 2009-1-21 22:25 發表

好文雅WO@@@
有幾文雅呀, 其實我都很粗野(暴)的 !!!

明晚見啦!

引用:
原帖由 javacup 於 2009-1-22 10:40 發表

毛毛,你都未聽過我地兩個爆粗, 聽完之後,可能你會對我地兩個改觀!
JavaCup, 不要"驚嚇"小朋友吧......我們打球首重友誼, 亦不會影响球會的名聲的; 否則, 小心廠長和 46 兄沖爆我倆呀!!!

JavaCup 你同意否?

JavaCup, 你可能真的要練習和感受一下給人沖爆的感覺了......哈哈!

引用:
原帖由 javacup 於 2009-1-22 13:02 發表

我餐餐都比你D沖力射球沖爆啦!
但當您換了新武器, 例如靈氣王 VIP, Tenergy 64, 或是 OMEGA IV 等......., 雙劍合璧, 天下無敵, 我(們)便必死無疑的了!!!

Hi NganKC & Jack 兩位好,

小弟多謝 NganKC 的讚賞(相比 46 及家倫等球友, 小弟又算得上什麼呢!), 但我昨晚有否和你打球呢?! 右手橫板, 是否精英隊的那位架眼鏡的弟兄?!

有機會的話, 下次再來乒工和兩位介紹一下, 認識切磋好嗎?

引用:
原帖由 44_66 於 2009-1-22 23:31 發表

喪葉成日沖爆吾架
46兄, 吳好玩啦.....我俾人 "喪拉" 就有!  發揮稍為差些, 第一 set 就給"明天兄"打垮了, 幸好後來上訴才拉他下崗呀......

46 兄, 你的對外戰績越來越彪炳了(Ding 組 16強啊)...相信給你爆廠的人為數真的不少!

Javacup, 昨晚 46兄沒有到廠巡視呀......反而 guest 就大有人在!

我記起了, 舊年工聯盃出線後 第一場就給 46 打到不似人形, 吃他的側拐上下旋發球, 好像中了幻術一樣!

嘩, 咁多人想開戰, 不如來個新年球局, 我已 book 了 年初三花園街體育館 6-8pm, 有沒有人有興趣?!

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-1-23 13:40 發表
其實Songyip同46都是令人好頭痛的對手
錯, 應該係 粒仔輝 和 46 都是令人好頭痛的對手...

引用:
原帖由 artin 於 2009-1-23 10:58 發表

我咪一樣係guest..我都比人沖到應晒
我d開波你可能係唔識應先出界!
你真客氣, 閣下是否昨晚手拿中直正手加橫打的球友(穿黃色戰衣)?!

你的逆側上旋令人很頭痛, 動作相似, 所以食西是正常的!

下次來乒工再和你打好麼?

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2009-1-23 11:46 發表
無錯...Songyip...真的勁左好多....
下次要同佢打返set 先....^^
多謝 ka_lun 兄 吳嫌小弟水皮, 下次有機會一定奉陪...

Jack 兄 和 Artin 兄雙方都好禮讓......正是貫徹了友誼第一, 比賽第二的精神, 好!!

引用:
原帖由 artin 於 2009-1-23 17:32 發表

我係黃色bty戰衣個位...好呀下次再打過!
你既前沖實在太快..想封都封唔到你  勁
太過獎了, 你第一次打不太適應而已......

多些來乒工打打球, 大家都會獲益良多....

引用:
原帖由 ngankc 於 2009-1-23 17:52 發表
yes I am 精英隊的那位架眼鏡的弟兄
小兄弟球技手感出眾, 真是後生可畏, 前途無可限量呀, 繼續努力!

發新話題