發新話題

Full【乒工廠收費球局】: 1月22日 (星期四) 7:00 - 11:00pm - 觀塘區

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動
can i join, 7-10 (guest)
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 胡胡 於 2009-1-21 22:34 發表

俾乒工廠打波既都係文人
我係粗人, 球技粗糙
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 ngankc 於 2009-1-22 23:01 發表
songyip so strong today
我今日有到, 不過都未知你同 songyip 係邊個

引用:
原帖由 songyip 於 2009-1-23 14:15 發表

你真客氣, 閣下是否昨晚手拿中直正手加橫打的球友(穿黃色戰衣)?!

你的逆側上旋令人很頭痛, 動作相似, 所以食西是正常的!

下次來乒工再和你打好麼?
artin 我知邊個, 我問過佢叫乜名, 係一個好後生既波友
岩呀, 佢係打中直, 後面有塊膠打橫打, 不過無乜留意佢戰衣乜色

引用:
原帖由 artin 於 2009-1-23 17:35 發表

琴日我d橫打比你封死我..
決勝局冇晒力彈你
你d波太穩!
係咪即係話我無乜攻擊力呀

引用:
原帖由 ngankc 於 2009-1-23 17:52 發表
yes I am 精英隊的那位架眼鏡的弟兄
原來你就係好勁果個, 小弟一埋牙就比你沖爆, 勁炒

引用:
原帖由 artin 於 2009-1-23 18:57 發表

講真你好似冇乜攻我
因為我覺得你想練下橫打嘛, 咪比 D 波你反手囉, 仲有我依期唔玩強攻, 想感覺下個波既旋轉
近排又無乜練拉波, 失誤超高, 攻都無乜 SO

發新話題