69 1234
發新話題

Full【乒工廠收費球局】: 1月22日 (星期四) 7:00 - 11:00pm - 觀塘區

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動
引用:
原帖由 artin 於 2009-1-23 17:35 發表

琴日我d橫打比你封死我..
決勝局冇晒力彈你
你d波太穩!
係咪即係話我無乜攻擊力呀
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 ngankc 於 2009-1-23 17:52 發表
yes I am 精英隊的那位架眼鏡的弟兄
原來你就係好勁果個, 小弟一埋牙就比你沖爆, 勁炒
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 jack 於 2009-1-23 18:42 發表

係咪即係話我無乜攻擊力呀
講真你好似冇乜攻我

引用:
原帖由 artin 於 2009-1-23 18:57 發表

講真你好似冇乜攻我
因為我覺得你想練下橫打嘛, 咪比 D 波你反手囉, 仲有我依期唔玩強攻, 想感覺下個波既旋轉
近排又無乜練拉波, 失誤超高, 攻都無乜 SO

引用:
原帖由 jack 於 2009-1-23 19:11 發表

因為我覺得你想練下橫打嘛, 咪比 D 波你反手囉, 仲有我依期唔玩強攻, 想感覺下個波既旋轉
近排又無乜練拉波, 失誤超高, 攻都無乜 SO
比你控死我..

Jack 兄 和 Artin 兄雙方都好禮讓......正是貫徹了友誼第一, 比賽第二的精神, 好!!

引用:
原帖由 artin 於 2009-1-23 17:32 發表

我係黃色bty戰衣個位...好呀下次再打過!
你既前沖實在太快..想封都封唔到你  勁
太過獎了, 你第一次打不太適應而已......

多些來乒工打打球, 大家都會獲益良多....

引用:
原帖由 ngankc 於 2009-1-23 17:52 發表
yes I am 精英隊的那位架眼鏡的弟兄
小兄弟球技手感出眾, 真是後生可畏, 前途無可限量呀, 繼續努力!

引用:
原帖由 songyip 於 2009-1-24 09:39 發表
Jack 兄 和 Artin 兄雙方都好禮讓......正是貫徹了友誼第一, 比賽第二的精神, 好!!
過獎啦..
基本上成個乒工廠都係友誼第一, 比賽第二的

69 1234
發新話題