發新話題

Full【乒工廠收費球局】: 1月22日 (星期四) 7:00 - 11:00pm - 觀塘區

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動
引用:
原帖由 胡胡 於 2009-1-21 22:34 發表

俾乒工廠打波既都係文人
我係粗人, 球技粗糙
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 外星毛查查 於 2009-1-21 22:25 發表

好文雅WO@@@
有幾文雅呀, 其實我都很粗野(暴)的 !!!

明晚見啦!

引用:
原帖由 外星毛查查 於 2009-1-21 22:25 發表

好文雅WO@@@
毛毛,你都未聽過我地兩個爆粗, 聽完之後,可能你會對我地兩個改觀!

引用:
原帖由 javacup 於 2009-1-22 10:40 發表

毛毛,你都未聽過我地兩個爆粗, 聽完之後,可能你會對我地兩個改觀!
廠內嚴禁爆粗!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-1-22 11:06 發表

廠內只準爆廠!!!!!!!!!!!!!!!!!!liness" />liness" />

又爆廠
廠內只準爆46!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-1-22 11:17 發表

come on babe
我爆唔到你呀

引用:
原帖由 javacup 於 2009-1-22 10:40 發表

JavaCup, 不要"驚嚇"小朋友吧......我們打球首重友誼, 亦不會影响球會的名聲的; 否則, 小心廠長和 46 兄沖爆我倆呀!!!

JavaCup 你同意否?

引用:
原帖由 廠長 於 2009-1-22 10:57 發表

廠內嚴禁爆粗!!!!!!!!!!!!!!!!!!liness" />
廠長,你放心,我唔會在廠內爆粗的, 我都唔想咁快下崗!

引用:
原帖由 廠長 於 2009-1-22 11:12 發表

廠內只準爆46!!!!!!!!!!!!!!!!!!
爆四哥,有D難度,我怕被四哥反爆返我!

[quote]原帖由 songyip 於 2009-1-22 11:28 發表

JavaCup, 不要"驚嚇"小朋友吧......我們打球首重友誼, 亦不會影

我唔會教壞小朋友的,壞就自己壞好了!唔好影響下一代,因為將來的世界是他們作主!

JavaCup, 你可能真的要練習和感受一下給人沖爆的感覺了......哈哈!

引用:
原帖由 songyip 於 2009-1-22 11:28 發表

JavaCup, 不要"驚嚇"小朋友吧......我們打球首重友誼, 亦不會影响球會的名聲的; 否則, 小心廠長和 46 兄沖爆我倆呀!!!

JavaCup 你同意否?
你星期日先沖爆完我wor........

引用:
原帖由 songyip 於 2009-1-22 12:53 發表
JavaCup, 你可能真的要練習和感受一下給人沖爆的感覺了......哈哈!
我餐餐都比你D沖力射球沖爆啦!

引用:
原帖由 javacup 於 2009-1-22 13:02 發表

我餐餐都比你D沖力射球沖爆啦!
但當您換了新武器, 例如靈氣王 VIP, Tenergy 64, 或是 OMEGA IV 等......., 雙劍合璧, 天下無敵, 我(們)便必死無疑的了!!!

Tenergy 64,唔好玩啦,現在只在只可以用超貴的價錢才可訂地64回來,放且我覺得05已經足夠!

songyip so strong today

引用:
原帖由 ngankc 於 2009-1-22 23:01 發表
songyip so strong today
我今日有到, 不過都未知你同 songyip 係邊個
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

發新話題