25 12
發新話題

【泓景臺球局】: 1月23日 (星期五) 8:00-10:00pm 泓景臺

【泓景臺球局】: 1月23日 (星期五) 8:00-10:00pm 泓景臺

泓景臺球局
日期:  2009年1月23日 (星期五)
時間:  晚上8:00-10:00
地點:  泓景台乒乓球室 (三張枱)

有興趣參加泓景臺波局的朋友, 盡快報名, 以便我們安排場地
“More Ball Games, More Fun”--希望各方好友都樂在其中

1. kei
2. John
3. Crocotai
4. ceci
5. KKen
6. ChungMing
7. 傑仔
8. wocuonimade

9. 劍狂
10. Wonfat
11. sunnyfung1
12. Cococheung

如反應熱烈, 我們可以嘗試預訂第三張枱

join!!
sunny哥, 做咩野唔來呀, 打得勁左唔識人呀??

我叫"鍾明",我是新人來的,請問我可以參加嗎?

歡迎chungming及kken
到時7:55pm在泓景台商場7-11門口等
可否pm你地個手機號碼比我?
同埋, 打完之後kken可以帶領我地一齊祈禱先走.  好啊!

如果各方好友反應熱烈, 我會在明天多訂一張台, 將參加者人數上調至12人

join!

8個名額已滿, 多謝鄉親父老, 叔伯兄弟的支持
如果各親愛的球友, 有意參加週五球局, 請留言示意, 小弟會嘗試於明日多訂一張枱

kei ~~~ 咁快爆滿,我想同你打返場都唔得~~~

算你好彩,放唔到你高球~

Kei, 我已經pm了我個手機號碼比你。多謝!到時見。

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2009-1-17 21:58 發表
kei ~~~ 咁快爆滿,我想同你打返場都唔得~~~

算你好彩,放唔到你高球~
明日我會check下有無場
有, 我會book多一張, 等候你大駕光臨
唔好彩都無所謂la

我們巳訂第三張枱, 有興趣参加週五球局的朋友, 請留言示意

join

我報名呀

預埋我啦,我都想試下塊板

不知能否出席,可否霸位於!

可以霸位, 不過爭我地一餐飯lor

阿raymond都來,add吾add佢

如果係, delete rmak2222 lor, 因為他未能確定
同埋, charmway話唔參加乒超, delete佢個名

請儘量以統一格式開局,
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回復 1# 的帖子

may i join.

25 12
發新話題