58 123
發新話題

恭喜偉裕日直天王大隻佬丁組出線

恭喜偉裕日直天王大隻佬丁組出線

今日偉裕日直天王大隻佬處男作出戰丁組比賽,途中兩度破邪,以其無敵的正手暴力爆沖及發球旋轉的威力,令對手退避三舍;在最尾一場面對邪氣時雖然一度落後,最後也憑着心中對勝利的一團火,正手繼續連環爆破,從後趕上,搭上出線的列車,邁向複賽 加油呀!大隻佬!
本帖最近評分記錄
  • HK-KC +10 精品好帖 2009-1-5 00:58
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2009-1-4 23:48 發表
今日偉裕日直天王大隻佬處男作出戰丁組比賽,途中兩度破邪,以其無敵的正手暴力爆沖及發球旋轉的威力,令對手退避三舍;在最尾一場面對邪氣時雖然一度落後,最後也憑着心中對勝利的一團火,正手繼續連環爆破, ...
大隻佬好野 18號再殺入八強. 話時話, ernest叫乜名, pm我知ar

恭喜恭喜恭喜

恭喜恭喜

恭喜自己友,大隻佬---勁

恭喜恭喜

今日比賽, 情況剛相反,在第二輪,我被人破邪, 比一位日直打法的人正手衝死,以其無敵的正手暴力爆沖及發球旋轉的威力,令我退避三舍,之後同一位球友傾開, 原來他是偉裕的中游分子, 怪不得那麼強, 失敬失敬

bond兄, 原來你都慘死係大隻佬手下
慘la, 大隻佬已練成破邪大化, 咁myron仔以後冇啖好食la.

弓喜大隻佬~~~~我都希望可以同你係18號見面呀~~~~~偉裕各兄弟姐妹+油呀~~

引用:
原帖由 Myron 於 2009-1-4 23:53 發表

大隻佬好野 18號再殺入八強. 話時話, ernest叫乜名, pm我知ar
大隻佬=ernest=陳xx

引用:
原帖由 kiu~bobo 於 2009-1-5 00:29 發表
弓喜大隻佬~~~~我都希望可以同你係18號見面呀~~~~~偉裕各兄弟姐妹+油呀~~
希望myron過到第二埸, 再爆seed出線la

引用:
原帖由 Myron 於 2009-1-5 00:18 發表
bond兄, 原來你都慘死係大隻佬手下
慘la, 大隻佬已練成破邪大化, 咁myron仔以後冇啖好食la.
好耐沒有同大隻佬交手了.....不過偉裕不只得大隻佬用日直吧, 我對那位應該比大隻佬強很多, 打法是Oscar 的加強版, 事後在場觀戰的球友話, 其實我根本有能力勝的, 應該像第二盤咁多用長膠迫他反手, 唉! 忘記了直板單面的弱點, 竟然餵到他的強項

小弟有幸看見大隻佬處男秀,他的不拆不扣的比賽狀態;感覺到他對乒乓球的熱愛和執着,希望大家都好像他活在快樂的乒乓球世界中。

p.s. 大隻佬我以你為榮

恭喜啊,大隻佬處男戰已經打得那麼好,恭喜呢

大隻佬簡直係偉裕之光呢

引用:
原帖由 HK-KC 於 2009-1-5 00:42 發表
恭喜啊,大隻佬處男戰已經打得那麼好,恭喜呢

大隻佬簡直係偉裕之光呢
另一方面都要有一個出色臨場指導才可。

引用:
原帖由 bond 於 2009-1-5 00:35 發表

好耐沒有同大隻佬交手了.....不過偉裕不只得大隻佬用日直吧, 我對那位應該比大隻佬強很多, 打法是Oscar 的加強版, 事後在場觀戰的球友話, 其實我根本有能力勝的, 應該像第二盤咁多用長膠迫他反手, 唉! 忘記了直板 ...
傑哥?日直爆沖高手, 側身好快, 打佢反手作用唔大.

今日在"順利"出戰的係大隻佬wor.....

引用:
原帖由 samchtam 於 2009-1-5 00:47 發表

另一方面都要有一個出色臨場指導才可。
講我牙......

引用:
原帖由 kiu~bobo 於 2009-1-5 00:32 發表

大隻佬=ernest=陳xx
xx曦?

引用:
原帖由 Myron 於 2009-1-5 00:47 發表

傑哥?日直爆沖高手, 側身好快, 打佢反手作用唔大.
我估佢講緊傑哥

58 123
發新話題