發新話題

【九龍城月賽】: 1月12日 (星期一) 8:00-11:00pm 何文田體育館

我都好想來打, 可惜公司要吃團年飯
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

4哥你袋住咁多錢,使唔使搵人護送你返屋企?一係叫偉裕大隻佬過嚟幫下手啦。

引用:
原帖由 yatwai 於 2009-1-12 10:20 發表
一眼望去個個都係勁人,真係好好好想打,但太太唔比 圍有等下次 乒粒仔加油呀
哈哈, 收到

引用:
原帖由 44_66 於 2009-1-12 11:28 發表

請各球員盡量帶備 35圓正 , 因為不材吾會帶備大量散紙 , 屆時有可能 給 40圓未必有得找 , 給 100圓亦冇得找 , 比 500圓 更加 吾洗找  
噤你要吾要D散子呀, 好似一,二亳呀, 五亳呀

洗唔洗黎幫手

聽日考會考校本評核

開波喇

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2009-1-12 22:31 發表
咩事?

恭喜亞kwokwy終於改名做1122了, 坐亞望冠, 先贏PL, 再臝Wayne, 決賽對James007. 其實勝負如何呢?

仲未過到James嗰關,不過我有獎就得架啦。

恭喜啊

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-1-13 00:10 發表
仲未過到James嗰關,不過我有獎就得架啦。
亞軍都好好la. myron仔都係亞軍, 不過係下線
其實myron仔都幫到你手牙, 起禡佢 deu到PL冇哂力牙.

引用:
原帖由 Myron 於 2009-1-13 00:20 發表

亞軍都好好la. myron仔都係亞軍, 不過係下線
其實myron仔都幫到你手牙, 起禡佢 deu到PL冇哂力牙.
係呀,若果唔係我未必過到PL,就算ka lun都應該係輸無力同我週旋。

發新話題