發新話題

【深圳練波團】3月14日 深圳實利和

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-10 00:31 發表
小肥羊一隻965..
+ 火煱, 啤啤 約400, 14ppls 每人100有找
打波 + 甲C 200左右. 唔駛換la. 唔夠俾港紙我都得
我可能會畀港紙,d滙率成日變唔知幾時價位好.
而我有350人仔,唔知應該用左今次先好,定係下次留番搵劉教練打4個鐘好???

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-9 16:33 發表

橫板定直板呢? 生膠 or 長膠?
有機會搵佢試試
佢係橫板,... oh!   直改橫教練,我改橫前d直板橫打都係佢教我ge.ie.佢教直又得,橫又得.
仲有佢d長膠技術有粒仔輝o甘勁ga!

引用:
原帖由 bing 於 2009-3-9 16:48 發表

No problem la. Just call me.
我可能會跟old cake去都唔定,因我家住荃灣.
但我會照send pm同會留電話比你先,方便聯絡.

引用:
原帖由 old-cake 於 2009-3-10 00:00 發表
如果有brother想係荃湾出發一齊去,可以pm我.應該會係荃湾mtr附近坐直通巴士.我諗著兩点出發,先去華強北路賽格買D野,然後先上實利和
我可能會跟你,我住荃灣ge,先send pm留電話畀你.

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-10 01:25 發表

我可能會畀港紙,d滙率成日變唔知幾時價位好.
而我有350人仔,唔知應該用左今次先好,定係下次留番搵劉教練打4個鐘好???
過關時換多D la. 同劉x打? (80+28) x 4 = 432人仔. 都係換多D好D.

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-10 01:45 發表

我可能會跟你,我住荃灣ge,先send pm留電話畀你.
答左你個PM同留左電話,星期六朝call我la

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-10 01:31 發表

佢係橫板,... oh!   直改橫教練,我改橫前d直板橫打都係佢教我ge.ie.佢教直又得,橫又得.
仲有佢d長膠技術有粒仔輝o甘勁ga!
今次可唔可以叫佢黎呢? 打4-6pm.

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-10 07:20 發表

我試下啦,唔一定得,因為佢係台柱黎ga!

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-10 07:19 發表

過關時換多D la. 同劉x打? (80+28) x 4 = 432人仔. 都係換多D好D.
我個意思係番紅雙喜同劉x後打......

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-10 12:29 發表

我個意思係番紅雙喜同劉x後打......
icic. 佢幾錢一個鐘? 有冇紅雙喜的資料? post上黎look look呀. 最緊要附近有的乜野食?

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-10 07:20 發表

已confirm OK! 收75一個鐘,包車馬費.
我會同未有教練的兩個share, 即是一人要畀50佢.

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-10 12:45 發表

No la. 3人用1個教練太少la. 佢地唔夠架, 最少要3人/2教練 or 4人/3教練. 遲的安排好再睇番post la

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-10 12:45 發表

Ok. 今次試下先. 一般教練去其他館打都係唔收車馬費架

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-10 12:36 發表

icic. 佢幾錢一個鐘? 有冇紅雙喜的資料? post上黎look look呀. 最緊要附近有的乜野食?
紅雙喜乒乓球館
地址:樂園路119號6樓(可乘17號公車於東門下車,沿湖貝路進入,約5分鐘步行路程,海鮮街,很容易望見,低層有桑拿) 其實最好就在羅湖公安大隊站落車就最近樂園路,仲會見到大招牌寫住紅雙喜乒乓球館.

付近.......成條都食海鮮,唔會驚無o野食.

至於佢就收60蚊一個鐘,唔太差都物超所值.

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-10 12:48 發表

No la. 3人用1個教練太少la. 佢地唔夠架, 最少要3人/2教練 or 4人/3教練. 遲的安排好再睇番post la
o甘分多一個比佢地o唔ok??但係我唔想再嚮紅雙喜叫多個,因為都會幾貴.

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-10 12:50 發表

Ok. 今次試下先. 一般教練去其他館打都係唔收車馬費架
其實比車馬費只係一份人情,話唔定到時仲落力教d tim,呵呵.

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-10 07:19 發表

平時打開都係340人仔 (60+25) x 4 = 340 , 真係好抵ga!

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-10 13:00 發表

o甘分多一個比佢地o唔ok??但係我唔想再嚮紅雙喜叫多個,因為都會幾貴.
唔使擔心, 我會搵多個既. 因為想試下劉xx, 所以今次叫埋佢.

好夫呀,考慮小肥羊當中 ,terence今次要留張更大的枱呀.........

引用:
原帖由 mrke 於 2009-3-10 13:13 發表
好夫呀,考慮小肥羊當中 ,terence今次要留張更大的枱呀.........
BOOK 定張大圓枱
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

發新話題