76 1234
發新話題

想拜小閒為師

小閒兄~我又拜c
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

引用:
原帖由 至高境界 於 2010-6-8 18:58 發表
波記唔知幫我痴咗牌乜膠, 同Scout 一樣, 旦下旦下咁
想搵小嫻品評下呀
波記您幫至高痴塊膠品評:完全吾掂當喎!borkee你得閒幫他痴過塊啦!

引用:
原帖由 小閒 於 2010-6-12 12:01 發表

波記您幫至高痴塊膠品評:完全吾掂當喎!borkee你得閒幫他痴過塊啦!
接波旦到上天花板
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

引用:
原帖由 至高境界 於 2010-6-12 12:11 發表

接波旦到上天花板
所以你琴晚正係用反膠打囉 冇佐一半實力 真惨呀

引用:
原帖由 至高境界 於 2010-6-12 12:11 發表

接波旦到上天花板
你想做天才呀?你第一次打粒仔想打到好似劉國樑咁呀!比D時間適應一吓!呢塊膠海綿係1.5mm,如果太薄喺攻擊力方面會差少少,但太厚又會有第二個問題出現,再試多幾次,我諗我喺粒仔方面嘅知識唔會差過小X嘅!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 borkee 於 2010-6-12 14:02 發表

你想做天才呀?你第一次打粒仔想打到好似劉國樑咁呀!比D時間適應一吓!呢塊膠海綿係1.5mm,如果太薄喺攻擊力方面會差少少,但太厚又會有第二個問題出現,再試多幾次,我諗我喺粒仔方面&#22021 ...
邊塊粒仔咁彈口?

引用:
原帖由 小閒 於 2010-6-12 12:01 發表

不同嘅人打同一種膠都會有不同嘅答案,完全唔掂當只係你嘅睇法 ,如果有一塊粒仔第一次就打到識飛嘅,請話比我聽,我會考慮做其代理,咁我發梗達都得喇!

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-6-12 14:07 發表

邊塊粒仔咁彈口?
佢第一次打粒仔,比乜膠比佢都彈到上天gala! (小閒唔好扣我分呀!我冇寫粗口)

引用:
原帖由 borkee 於 2010-6-12 14:02 發表

你想做天才呀?你第一次打粒仔想打到好似劉國樑咁呀!比D時間適應一吓!呢塊膠海綿係1.5mm,如果太薄喺攻擊力方面會差少少,但太厚又會有第二個問題出現,再試多幾次,我諗我喺粒仔方面&#22021 ...
最衰係至高境界已當左粒仔同長膠一樣打法呢!

引用:
原帖由 小閒 於 2010-6-7 03:07 PM 發表

閃人兄: 吾需要走到甘遠....星期五晚去參加下論壇球局.....我包您進步快

~超級榮譽~

引用:
原帖由 小閒 於 2010-6-12 15:17 發表

最衰係至高境界已當左粒仔同長膠一樣打法呢!
唔係掛..... 差好遠wo....
就算只係生膠同正貼都差天共地, 唔係我而家都唔駛輸得咁慘... 更何況係粒仔同長膠.....

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-6-12 15:50 發表

唔係掛..... 差好遠wo....
就算只係生膠同正貼都差天共地, 唔係我而家都唔駛輸得咁慘... 更何況係粒仔同長膠.....
吾係呀!五哥你輸 你好似琴晚卓低汽水機四哥喎!
另外我的意思係話,至高當佐粒仔同長膠一讓打法
仲有我吾係話波記吾識選擇膠皮比至高....因昨晚見到至高打得好辛苦..全場用正手抽擊..先至叫波記幫他換膠!

引用:
原帖由 borkee 於 2010-6-12 14:11 發表

佢第一次打粒仔,比乜膠比佢都彈到上天gala! (小閒唔好扣我分呀!我冇寫粗口)
呢啲邪野真係好難控

引用:
原帖由 小閒 於 2010-6-12 15:56 發表

吾係呀!五哥你輸 你好似琴晚卓低汽水機四哥喎!
另外我的意思係話,至高當佐粒仔同長膠一讓打法
仲有我吾係話波記吾識選擇膠皮比至高....因昨晚見到至 ...
小弟雖然唔係邪人, 但粒仔長膠點打都略知一天, 只係打開無海綿依加打1.5mm唔慣啫.

小嫻見我打得咁辛苦有感而發啫

引用:

兩個一樣咁邪

邪膠當道!!!!

76 1234
發新話題