發新話題

【丁組】賽果, 圖片 + 吹水

cccccccccc

恭喜...恭喜!

恭喜恭喜

恭喜臨場play得好的參賽者!liness" />

恭喜各位..

SEE
CC
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

c

哈哈..阿盤話好彩我無做佢球証~~~~

恭喜哂.....咁多位...
做咩攪到成個 HKTTF 月賽咁既~~ ^______________________________^

i   very enjoy the match , thx 阿盤, 同你對拉好爽, 雖然我今年條線抽得幾靚, 但自己心理質素在初賽調得不好, 出了線後, 已放下包伏, 最終上天讓我同阿盤"鬥轉" , 我雖然輸了, 但沒有輸球的悲痛, 若我爸媽在場, 我一定哭笑不得, 我真的很亨受這決賽, 再一次謝謝阿盤。另外, 你的拉球咁轉點擋呀?哈哈

長勝將軍阿盤~ 萬歲

恭喜!恭喜!

引用:
原帖由 Goku 於 2009-1-19 00:45 發表
i was so enjoy the match, thx 阿盤, 同你對拉好爽, 雖然我今年條線抽得幾靚, 但自己心理質素在初賽調得不好, 出了線後, 已放下包伏, 最終上天讓我同阿盤"鬥轉" , 我雖然輸了, 但沒有輸球的悲痛, 若我爸媽在場, 我一 ...
今日 你都打得好好,特別對黑仔這場。努力

引用:
原帖由 Goku 於 2009-1-19 00:45 發表
i   very enjoy the match , thx 阿盤, 同你對拉好爽, 雖然我今年條線抽得幾靚, 但自己心理質素在初賽調得不好, 出了線後, 已放下包伏, 最終上天讓我同阿盤"鬥轉" , 我雖然輸了, 但沒有輸球的悲痛, 若我爸媽在場, 我 ...
你地今日場波打得好好睇,正反手都打得好好,講旋轉強度真的好轉,而且好穩定,入決賽實至名歸

GOKU 謙姐, 其實他今天絕對有本錢 WIN 埋盤. 只是尾分 PUN沒有手軟. 
講真今天GOKU 拉的波比 PUN 更轉, 而且板板到枱.
最利害是他每一分都當 0 : 0 咁打, 心理質素十分之高. 好波又好品
WIN OR LOST 都好好笑容
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我也是第一次咁享受比賽的過程,當全場八張枱只有我這一張在比賽時,感覺真的好正,大家記得比賽時,一定要好好享受呀,不過打七局四勝真係好累,體能真的很重要

但願其它小小的小朋友也學會享受比賽, 而不是像 robert 的打比賽
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
香港乒乓網

[quote]原帖由 (=^x^=) 於 2009-1-19 01:31 發表
GOKU 謙姐, 其實他今天絕對有本錢 WIN 埋盤. 只是尾分 PUN沒有手軟. 
講真今天GOKU 拉的波比 PUN 更轉, 而且板板到
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

亞 pun 昨天話...好彩 yiu yiu 無來.....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
香港乒乓網

引用:
原帖由 pingpong 於 2009-1-18 19:18 發表
恭喜阿盤攞冠軍  -------- 偉裕之光liness" />
恭喜阿盤攞冠軍  -------- Lefty 之光  

發新話題