發新話題

國慶盃 - 賽后吐真言之貓書

回復 39# 的帖子

你咁快肚餓.......小心好似發仔咁, 越黎越肥.......

回復 40# 的帖子

近期 hkttf 既比賽都差不比佢地玩晒! 我開似懷疑佢地同貓兄係咪有乜野關係?

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-2 10:57 發表
+ J* I: z2 I# q1 j你咁快肚餓.......小心好似發仔咁, 越黎越肥.......
/ ]) Y/ M4 D; }3 B$ C6 X9 M- i

: b/ J, h. ]# G- L' o1 y$ M我未食早餐啊.....
( V, q- I# `3 r& Q6 e8 w而家都已經越來越肥啦.....

回復 44# 的帖子

呢期球壇興起肥仔熱......我地呢d肥好吃香嫁!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-2 11:14 發表
* d( H9 f, N, _# j2 K1 ?. m呢期球壇興起肥仔熱......我地呢d肥好吃香嫁!
" k, d8 I* ~6 @3 _+ ?% O) s5 _$ n2 I+ l. L' Z7 K
再係咁既話真係走唔郁啦

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-2 11:18 發表
6 `$ @, @" O, X( b( u, \5 N
0 G/ P0 k5 C8 D3 p1 w! W# t% t% ?, k( q
; p3 L" v# L9 N吾要增肥喇 liness" />
吾都要....

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-2 09:49 發表 0 y+ t! U: F; V9 s
今次真是有很多不足之處. 多謝石 sir 比面出席. 下 次我一定準備多d 牛奶煻及態仔餅給你們.
+ r8 l9 {# q, P; q6 [其實以你們食力, 絕對有資格入四強. 不過今次的隊伍也真太強. 很多隊都有最少兩個甲組人,6 T4 `! s. f. S; u2 r. ^
真是不容易打. 再次多謝乒粒仔 ...
9 z& i% X; e/ _3 _5 Z6 o5 Q0 l  |
" R$ p4 x: [& {. w吾敢當

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-2 10:28 發表 - P+ _, R2 C7 W7 ?9 [. e4 G
Sorry 昨天我們買了很多小食....有
; @1 _( c: b" e4 |7 E' @/ N( Y7 V" ?4 N9 A& `
蛋糕
5 z: {* M# E/ A1 X
# `& f6 b) v: `6 a* bnuts
4 s1 S) O+ g$ J仲有樂天熊仔餅.  y% J- ~# x9 F- p, c% m
- `& M2 `& B1 b
真的有小食, 又真的有樂天熊仔餅.  ha ha
; h- P6 ]$ S# c9 r/ d' E

/ a/ j  K* o, I9 S2 J4 i- A# G仲有蛋卷, 不過都俾個小朋友食曬LU

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-2 11:14 發表   w3 y4 S' X* g
呢期球壇興起肥仔熱......我地呢d肥好吃香嫁!
+ s9 X5 h: P2 n0 p; s5 `* L. j5 L, v# e. I
真.....係......

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-10-2 11:40 發表
" G$ P- L# B! h2 T: e& z4 N
* q2 W, Z4 w0 [, N
' q* M- |0 e. ]: H' R7 p4 ~  p真.....係......
7 `, r. _$ H8 @4 u( q
: t- K: D; Y3 N6 l$ S0 H3 [
係嫁.....睇你就知啦. hahahahaa!!!!

咁的相你都有....
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-2 12:30 發表 5 H3 t- ?; Z6 ?: |
' L6 f6 V' s3 R- h/ C9 b" B( O
; A) ?6 n5 H( D  [
d 香蕉干 好好味 liness" />
' B8 a, r& a- O6 d3 g2 B$ R) ^! m* ~$ C
寫緊字個女仔係邊個黎架?

果個未我的好幫手...所以我送了一盒樂天熊仔餅 給他
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-2 12:34 發表
9 }% F9 I, r& c. W4 i' l, F果個未我的好幫手...所以我送了一盒樂天熊仔餅 給他
我記得佢好似長頭髮..有少少朦珠眼..

發新話題