發新話題

回歸盃 - 第廿二回 (甲乙丙丁)

回復 3# 的帖子

咩你叫鄧可仁

引用:
原帖由 牙浩 於 2008-6-24 21:08 發表
$ q( }- t$ Q' r: \( p咩你叫鄧可仁
" l8 O# p5 P! x" I8 x; M如果我叫鄧可仁- z& a, p4 j  W1 u0 O; S
你咪叫流星願

回復 13# 的帖子

哈哈!!咁我有無甲組技術??

乒之仁xd

引用:
原帖由 牙浩 於 2008-6-24 21:12 發表 6 [0 g0 q6 ]8 t# M8 L/ q
哈哈!!咁我有無甲組技術??liness" />
% I# q9 U& s3 }" e, V& X: c
有掛

牙浩也是乙組排名

引用:
原帖由 牙浩 於 2008-6-24 21:13 發表 # e8 ~  l: Z9 \  ]3 ~$ y6 S
乒之仁xd
' M, j% h# H1 n
咪誇大

仁仁應該是丙 ...不過過兩年一定甲甲
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回復 10# 的帖子

我今年一定要打好D!!!上甲組

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-24 21:22 發表
% C/ M4 y7 @/ r* b! I仁仁應該是丙 ...不過過兩年一定甲甲
% t- g6 y5 A7 P
希望啦

回復 12# 的帖子

一定會啦!!!xd
7 @) N) g& c1 t" T# B3 @我支持你

回復 18# 的帖子

唉!!!吾好提啦!!!我低分牙~宜家....

回復 12# 的帖子

哈哈!!!彼此彼此啦@@
  h% @. |+ ?7 s" x6 n. h/ O% C3 C學你成日講個句"ok la"

引用:
原帖由 牙浩 於 2008-6-24 21:33 發表
5 @' n: L: h- [哈哈!!!彼此彼此啦@@
! ~* h8 W" ?( M學你成日講個句"ok la"
7 p  `# ^4 ^5 Y0 B5 T" V
今次唔係ok
, \8 F0 W$ O& R' n' [4 K係well done

哈哈!!!教多你一個字"excellent"liness" />
0 v4 {0 ~' L2 Y* l; d* {4 Y% w

回復 15# 的帖子

你寸錯了

回復 19# 的帖子

267分喔

回復 16# 的帖子

下!!係咩??有咩??

引用:
原帖由 牙浩 於 2008-6-24 21:33 發表 $ k, {) U* y/ e4 x3 n" C
哈哈!!!彼此彼此啦@@* V) L' y* `6 A
學你成日講個句"ok la"
. K5 o4 \! Y5 V2 _$ Q" a佢成日都扮傻講SORRY

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-6-24 21:49 發表 & ?, ]$ `3 K- O
+ F6 v  t' m0 ^
佢成日都扮傻講SORRY
* }9 l( G7 I" n; I2 F" E你成日都講''我第一個笑你''

發新話題
最近訪問的版塊