48 123
發新話題

我打粒仔沒有罪

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
引用:
原帖由 old-cake 於 2011-2-24 10:11 PM 發表

時間OK,可以一齊打下,我而家打波,最緊要好傾,娛樂性高,運動下,減小老人痴呆的危机
您參加什麼球局?大家年齡一樣,一定好投契
我下星期有空,您到怎麼球局我一定到
學習您打粒粒心得

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2011-2-24 22:17 發表

您參加什麼球局?大家年齡一樣,一定好投契
我下星期有空,您到怎麼球局我一定到
學習您打粒粒心得
我星期一二都吾得,三四五都可以,無約到球局,可以諗下狂龍球局
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

引用:
原帖由 old-cake 於 2011-2-24 10:23 PM 發表

我星期一二都吾得,三四五都可以,無約到球局,可以諗下狂龍球局
狂龍球局好 深水步,近大角咀
看見狂龍球局馬上參加

~超級榮譽~

http://www.hkttf.com/viewthread.php?tid=35812&extra=page%3D1
今星期滿,下星期可以,原來歌街,沒有所謂.

~超級榮譽~

好,我pm bd-fan 先,reserve 左下星期四我地兩個位先
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

引用:
原帖由 old-cake 於 2011-2-24 10:49 PM 發表
好,我pm bd-fan 先,reserve 左下星期四我地兩個位先
好,下星期四見

~超級榮譽~

巳pm bd-fan 預留兩個位,應該無問題,下星期四見

引用:
原帖由 頌少 於 2011-2-24 11:33 PM 發表
閃兄= ] 你打粒仔衝人..我打長膠唔比你衝..
我小提拉兩板再衝您

~超級榮譽~

48 123
發新話題