發新話題

(乒總丁組)爆甲高手大戰萬達盃冠軍

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
wah! kenny 已經到達爆甲境界! 恭喜!

阿舜今年年仲有好多機會搶分,加油!
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

引用:
原帖由 ycfu 於 2011-1-16 14:55 發表
wah! kenny 已經到達爆甲境界! 恭喜!

阿舜今年年仲有好多機會搶分,加油!
其實Kenny今日到達咁高嘅境界,係全靠至高,波記同金Sir

究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

勁!好似打決賽咁。恭喜kenny;舜哥仔雖敗尤榮

引用:
原帖由 至高境界 於 2011-1-16 15:00 發表 其實Kenny今日到達咁高嘅境界,係全靠至高,波記同金Sir
你打唔打算將kenny勝利嘅秘密話比大家知呢?
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 borkee 於 2011-1-16 15:12 發表

你打唔打算將kenny勝利嘅秘密話比大家知呢?
Sure, it's my pleasure!
但係我要買道具

答案就係…. 亞哥熱奶茶 (唔係亞姐熱咖啡呀)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最近評分記錄
  • 魚腩 +10 我又要 2011-1-16 18:02

引用:
原帖由 至高境界 於 2011-1-16 15:46 發表
答案就係…. 亞哥熱奶茶 (唔係亞姐熱咖啡呀) 9992
咁都得呀?
o( ^ (00) ^ )o

仲飲左兩杯添呀!
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

我想 ... 攞 ... kenny 簽名呀
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

勁呀!!!Kenny!!!!
chungsphinx

加油!Kenny

kenny. 勁牙,
繼續努力,向丁組冠軍進發..
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2011-1-16 21:05 發表 仲飲左兩杯添呀!
唔隊兩杯都嬴唔到呀!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

[quote]原帖由 至高境界 於 2011-1-16 15:46 發表
答案就係…. 亞哥熱奶茶 (唔係亞姐熱咖啡呀) ;

引用:
原帖由 Youtube 於 2011-1-17 09:36 發表
[quote]原帖由 至高境界 於 2011-1-16 15:46 發表
答案就係…. 亞哥熱奶茶 (唔係亞姐熱咖啡呀) ;
使唔使整杯比你補補身呀?

NEVER C BROTHER HOT MILK T AND SISTER HOT +FEE, ONLY C BABY HOT BEER
<-->
.

Congratulation to Kenneth.

Exciting die me, haha

恭喜kenny,殺埋上去呀~~~

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-1-17 11:25 發表

How about u
畢業啦~~~

發新話題