發新話題

想拜小閒為師

引用:
原帖由 至高境界 於 2010-6-8 18:58 發表
波記唔知幫我痴咗牌乜膠, 同Scout 一樣, 旦下旦下咁
想搵小嫻品評下呀
您得閒未出來囉

引用:
原帖由 borkee 於 2010-6-8 20:42 發表
嗰隻係超級on膠膠!
borkee好大胆呀 ...喺我地盤講不文野!

引用:
原帖由 borkee 於 2010-6-8 20:42 發表
嗰隻係超級on膠膠!
咁硬唔硬?
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 jack 於 2010-6-8 21:53 發表

小閒仲乜要拒人於千里呀 ~~ 閃人兄比 D 誠意出黎喇
jack我交個重任比您啦 您做閃人師父吧!

有人蝦我呀!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

回復 48# 的帖子

多謝46,我哋會私了!不用操心,謝謝!
本帖最近評分記錄
  • 小閒 +10 非常贊同 2010-6-9 12:53

小閒師父))))))))))

小閒師父, 可唔可以教我拉波?

引用:
原帖由 kitkit003 於 2010-6-9 13:37 發表
小閒師父))))))))))
乜是呀大哥!
請問您今年有沒有打區際比賽呀!

kitkit都..............

引用:
原帖由 Happy仔 於 2010-6-9 16:09 發表
小閒師父, 可唔可以教我拉波?
大哥,我都周身傷又無腰, 點教你拉波呀!認請高明啦!

引用:
原帖由 小閒 於 2010-6-9 18:12 發表

乜是呀大哥!
請問您今年有沒有打區際比賽呀!
冇打....齋報自已區

引用:
原帖由 小閒 於 2010-6-9 10:04 發表

jack我交個重任比您啦 您做閃人師父吧!
但係我係你手上都囉唔到 5 分, 你想害死人咩
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

我都想拜小閒哥哥為師呀~~~~

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-6-9 20:54 發表
知苦, 請受桃兒泣拜!   
好似講到去拜X咁!

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-6-9 22:52 發表

汝們諗多左!
Sorry! 呢排成日諗嘢呀!

最衰小閒唔係打橫板, 但係我又唔想橫板直打, 唔係我都要拜佢為師
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 jack 於 2010-6-9 23:21 發表
最衰小閒唔係打橫板, 但係我又唔想橫板直打, 唔係我都要拜佢為師
唔可以睇小小閒師父, 佢絕對可以教到你驚天地哭鬼神既橫板直打絕技, 稱霸論壇, 流芳億世

發新話題