58 123
發新話題

恭喜曲奇餅奪得乒總青少年女子D組亞軍

引用:
原帖由 曲奇餅 於 2010-4-12 20:53 發表

多謝你呀貓哥,因為有你和你的幕後黑手攪這個論壇,我才能夠認識咁多波友,
他們都帶給我寶貴的經驗,使我獲益良多!
我很喜歡你這一句...係ga, 論壇好黑ga.  
不過再黑都好, 下次你join 我們的月賽應該可以讓番 d 男仔兩分
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 曲奇餅 於 2010-4-12 20:42 發表

多謝你天樂,我知我醜樣,所以很難啃!
不是呀..我都覺得你好可愛,而且打波又有品德又大方,球技愈來愈進步,今次你不是幸運,是實至名歸~
下次都要讓我8分先夠你打~~
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-4-12 20:42 發表
看見你有這樣成績, 我也替你開心.
有時間繼續打多 d 我地的比賽, 打死晒班麻甩佬
哈哈...打死晒班 麻甩佬
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

恭喜曲奇餅

引用:
原帖由 曲奇餅 於 2010-4-12 20:37 發表

多謝你呀,野田BB,我那有你那麼可愛,咁多人鍾意呀,
好耐沒見你啊,好掛住妳阿!
咁耐無見,
快d錫錫先啦!
o( ^ (00) ^ )o

今次不是幸運,是實至名歸
今次曲奇餅殺底幾個女乙,女甲高手才得此佳績
實在係實力嘅表現
以前曲奇成日講 :同高手打會比D高手拍成餅碎
今時今日嘅曲奇已系一塊格夜曲奇餅
堅過石堅,硬到掟死狗
tigerone is the strongest

引用:
原帖由 野田妹 於 2010-4-13 00:38 發表

咁耐無見,
快d錫錫先啦!
請野田BB代我錫多啖
tigerone is the strongest

以后無人食曲奇餅, 因為太硬.....
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

Your name should be changed to Cookie Monster from now on, just like your Avatar...

引用:
原帖由 曲奇餅 於 2010-4-12 20:44 發表

多謝你呀46,這些不是出頭,而是一時好彩!
弓喜,不過你仲欠我6個六合彩號碼

恭喜曲奇!Rainrow 哥及每次出賽都默默支持曲奇的雙親...........
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

恭喜曲奇妹妹! 加油!

恭喜!恭喜! 要繼續加油呀!

恭喜

恭喜曲奇,屢創佳績!

恭喜曲奇,屢創佳績!

kit、 ykin2009、 bd_fan、 00夢00、 BLEE、 Jack~強、 263、 棉花糖:
多謝你們!

恭喜
主板 格林卡
反手膠JO GOLD
正手膠BRYCE

58 123
發新話題