38 12
發新話題

國慶盃 - 防守王, 廠長 & 44_66 簽名會

我又要你地簽名~
* K7 Y, q# V: {, r# f要排幾耐隊啊,如果因排隊而"逾時不到,宣佈棄權"有無得同貓兄求情先?

回復 21# 的帖子

講真, 呢條喬, 我幫六爺諗左好耐!! 佢一當選, 就可以四圍去出師有名!
9 v4 o, \& J, b1 J- Y1 z
4 I" n! F. ?/ F你話佢到時不知幾high!!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-30 12:17 發表
3 G3 K3 F( A0 {& x! a9 K( L% R, n7 E0 R$ T- f) q& Q% a% a( p
王兄 .... 不材  都係想要  汝  個簽名 多 d   話哂汝都係依戀局歌王 ... 好有台型呀
# e3 c9 g, u! i+ p7 D( H) Y5 a% j1 r( j+ e4 B6 l. L, x& B
哈哈!! 呢野真係諗返起都笑爆咀, 歌唱比賽, 唔係睇實力, 而係睇自己好唔好彩,
5 ^! t4 B: ?- S, ^$ h& R3 S% T$ B
撞正班評判鍾意邊類型既歌. ' f. l! M4 N% T, h$ F

/ z$ ^: X/ y/ A8 T. X' J2 o+ ?打波就唔同, 六爺你出名勁! 無得頂!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-9-30 12:56 發表 # i7 s" [1 y2 g; Y. V% a2 I' b- b
: y& I# d6 K5 h, x7 y9 Y( l
% M: d- M9 P" k  v& h4 c
哈哈!! 呢野真係諗返起都笑爆咀, 歌唱比賽, 唔係睇實力, 而係睇自己好唔好彩,+ T; E9 D8 v" [( K* Y7 V
% @0 Y9 m2 R3 W0 G: {' P- H1 q
撞正班評判鍾意邊類型既歌. ! k5 I! [$ `9 @& a; a/ o* O: H
5 j7 L; c$ z5 X1 V- `9 D% I
打波就唔同, 六爺你出名勁! 無得頂!!!
: R* y/ ?( ~- ^+ o/ k9 f) v

. l# u# \  ^  }! q" b8 o& C" B' O防防~聽日加油呀!!!!!!!!^^我呢排心事重重....無咩心機同狀態.......靠你同王子喇!!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-9-30 09:26 發表
) u: k! v2 d1 z, n5 J. R4 @: U: X
2 a% g3 Y) D- n# j0 \( `* D
哈哈!! 呢野真係諗返起都笑爆咀, 歌唱比賽, 唔係睇實力, 而係睇自己好唔好彩,! `' w6 X- v+ a+ ?5 V# U

; M" Q! y% x# [  M8 a撞正班評判鍾意邊類型既歌. $ ?# m0 K3 _. C" J
- r7 ^+ v- i2 N
打波就唔同, 六爺你出名勁! 無得頂!!!
: q" u' r# z7 g# F! h
5 u) R7 u' ~5 v  f' F% t
守生球勁聲好, 係乒乓歌王!

引用:
原帖由 松本然 於 2008-9-30 14:07 發表
- G/ w2 _6 F3 ], c/ F, U" |3 t5 `, _8 ?5 ?# p/ r: }0 N5 ~+ Z
防防~聽日加油呀!!!!!!!!^^我呢排心事重重....無咩心機同狀態.......靠你同王子喇!!!!
0 S: `+ b3 D4 R8 L" I4 U& @0 ~2 w1 c4 o3 _/ B* k) G9 ]# a
你早派心事重重啦, 打我就咁醒!!!!!
  q& @/ o5 h' }. i- B- q: }# D, T: Y- w1 `9 o4 E5 I8 ~
我都係心事重重. 唔係講笑. 不過打波或者可以發洩一下掛!!

洩慾工具?!

?v=0
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

5 ?# B: g2 J' l- M+ l, R
" t" f& q6 Q2 A& G
最近排隊情況
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我可以話, 聽日狂標隊會有好多fans...........不過肯定唔係因為我......而係...........* J# q; R& c* l6 T7 y1 [1 Q/ t

7 E5 D& ^+ `: A; v$ _  p5 f& Z
長膠王子!!!!

I am ranked #4, no one wants my autograph lu.......

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-9-30 12:29 發表 & \6 c+ y) |: K7 {- B  N
6 y6 b/ A3 W* K! h

$ M' _* V$ t! ^最近排隊情況
' B& f# g: |6 R$ w2 D( y9 `/ ~; i! |
' y! D) A3 j. q
嘩場面咁擠, 似有嘢派!

引用:
原帖由 朋友 於 2008-9-30 14:41 發表
* f- F0 v$ a/ F) D$ r% J0 B
3 r- J0 G9 |9 a1 e4 S- H+ z% H% g  j# R等買書==
* `4 Y; K9 s+ ^% y1 v2 j0 I

y( i7 k. t9 d書叢/書虫?!

女神 belongs to Sun of Son....

38 12
發新話題