發新話題

國慶杯~貓感

引用:
原帖由 防守王 於 2010-10-2 11:07 發表
貓貓仍然是貓貓,有心有魄力,真是乒壇不可或缺的人。

真心講句:冰種要跟你學嘢!
千其唔好咁講,乒種比我地好好好好多。我還要向乒種學野。
有香港乒總,是香港打乒乓球朋友的福氣。
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 太陽之子 於 2010-10-2 23:53 發表

一定多到迫爆成個城大
自從某某花給某某人私有化后,hkttf新一代論x之花及草,必定是中文與moneytom之無敵組合。
如果有最佳球員,昨天一定是moneytom。亞信你話啱唔啱呢 
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-10-3 00:24 發表

自從某某花給某某人私有化后,hkttf新一代論x之花及草,必定是中文與moneytom之無敵組合。
如果有最佳球員,昨天一定是moneytom。亞信你話啱唔啱呢 
哈,等我將中文屍用乒匯私有化左佢先
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

咁快想得一想2。太陽真是有辦法
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-10-3 00:24 發表

貓貓你爆晒D事實出來既, 要俾其他人估估下先好玩嘛

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-10-3 00:28 發表
咁快想得一想2。太陽真是有辦法
NONONO,我幫你咋

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 太陽之子 於 2010-10-3 00:27 發表

哈,等我將中文屍用乒匯私有化左佢先
咁佢就多左個鹹頭, 叫做乒匯之花

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-10-3 00:31 發表

而以前果位, 就有前壇花同埋太陽之花呢兩個鹹啦

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-10-3 00:31 發表

NONO,叫左阿MAO之花

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-10-3 00:32 發表

而以前果位, 就有前壇花同埋太陽之花呢兩個鹹啦
無以前果位囉,果位係唔會有"以前"兩個字的

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 太陽之子 於 2010-10-3 00:32 發表

NONO,叫左阿MAO之花
阿MAO昨日好精頭文,送佢心目中既女神返屋企

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-10-2 08:46 發表
聽到中文c小妹妹咁講,甜到入心 臉都紅晒 (雖然我知你說的名不符實)
原來你屋企樓下我去過,送你返屋企(樓下)是應該的,這是貓的榮幸
你的公仔真是好靚,唔知以為你讀art。
文無相全的網友,是我 ...
咪玩啦貓哥哥
我完全無art天分囉=.='''....我draw左幾粒stars同write左幾個字炸
靚既女仔香港多的是....可能你未見過~
我板橫打失傳左好耐><'''
我都唔係真係讀大學既大學生><....我asso炸
哈哈`^^...我要創造奇跡~

引用:
原帖由 太陽之子 於 2010-10-2 15:35 發表

哈,妳男朋友都無對妳咁好呀 =D
認係人男朋友拿終於!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 ﹏°中文C..× 於 2010-10-3 01:30 發表

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 ﹏°中文C..× 於 2010-10-3 01:30 發表

睇來好快會有兩大壇花大戰啦

引用:

論x之花!?咪玩我呢位小妹妹啦

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-10-3 01:31 發表

睇來好快會有兩大壇花大戰啦
你地講緊D咩....
我跟唔到

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 太陽之子 於 2010-10-3 01:31 發表