發新話題

某組冠軍 : 趙勁

我果個年代既人

引用:
原帖由 廠長 於 2010-7-12 16:54 發表
左手中直,體力超好,不停搶攻亦不見疲態
佢塊板的確好爽.  而已好快...

Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 kei 於 2010-7-12 17:38 發表
我第一場對趙勁
真係樣衰
噢....原來係你..咁你真係唔好彩喇.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

那麼某組亞軍是誰呢?!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-7-12 17:17 發表
我要改名做, 貓勁....廠長叫, 廠勁...mouse 叫老鼠勁
me=天勁
主拍: 韓.金澤珠
膠皮:donic baracuda

仔勁
豪勁=好勁

記得上年油尖旺區於四強對趙兄,雖然從未打過,但由於我小時候已久仰他大名(雖然我地差唔多大 ),所以不敢松懈,結果險勝 ,他的發球搶攻真的很有特點!而今年他也有報名,但可能要打其它比賽而沒來,真可惜!

回復 20# 的帖子

he is  yuen long team  player  for  1982-1984

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-7-12 17:17 發表
我要改名做, 貓勁....廠長叫, 廠勁...mouse 叫老鼠勁
007 叫 7勁?

引用:
原帖由 songyip 於 2010-7-12 19:46 發表
那麼某組亞軍是誰呢?!
YIP祿怡
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 james007 於 2010-7-12 23:42 發表

007 叫 7勁?
太陽叫太勁
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 太陽之子 於 2010-7-12 23:52 發表

太陽叫太勁

無人夠打

回復 20# 的帖子

我同趙SIR都好熟@@
以前係佢既學生
佢左中直....後長膠

引用:
原帖由 andysir 於 2010-7-12 21:15 發表
記得上年油尖旺區於四強對趙兄,雖然從未打過,但由於我小時候已久仰他大名(雖然我地差唔多大 ),所以不敢松懈,結果險勝 ,他的發球搶攻真的很有特點!而今年他也有報名,但可能要打其它比賽而沒 ...
當日同時間係某組..所以就無去囉.

He is not Yuen Long Player in the past but I Knew he was so afraid YL players.

回復 18# 的帖子

No, he is HK local.

回復 20# 的帖子

I knew, cos you are teaching TT in Siu Ping Luen at Riviera Garden during weekend.

引用:
原帖由 Mouse 於 2010-7-13 13:56 發表
I knew, cos you are teaching TT in Siu Ping Luen at Riviera Garden during weekend.
唔好爆晒我d底細先得嫁.... 哈哈..

引用:
原帖由 james007 於 2010-7-12 23:42 發表

007 叫 7勁?
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

發新話題