發新話題

(乒總)2010香港公開乒乓球排名單打錦標賽...............賽程表今日公布

對個3分的傢伙

回復 17# 的帖子

唔係化!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

回復 17# 的帖子

應該係三兄弟一齊做種子呀!仲有kowlboy!

回復 27# 的帖子

我做親種子都係第一、二場就比人爆gala!

有冇戍組既朋友呀 ?

爛爆  我vs 角建冇

引用:
原帖由 44_66 於 2010-6-14 11:37 發表
呀 (((((((((((((((( 第 2 場 可能要對乒粒仔 呀
咁4哥你同我打多d練熟d點打粒仔啦

引用:
原帖由 JJJJJ 於 2010-6-14 11:59 發表
對個3分的傢伙
乜野叫3分? 佢只係拿到你3分?

引用:
原帖由 44_66 於 2010-6-14 13:05 發表

乒粒仔 吾係打粒仔的

係巨板發球似粒仔

點解我會咁好彩嫁!!打排名賽撞左旅行,今次仲係種子,有排扣分,又上晤翻甲組la!!!

引用:
原帖由 聰聰 於 2010-6-14 11:54 發表

好呀!  我要一罐可樂做重酬ar~ar~
絕對冇問題啦

引用:
原帖由 乒乓小周 於 2010-6-14 13:55 發表
點解我會咁好彩嫁!!打排名賽撞左旅行,今次仲係種子,有排扣分,又上晤翻甲組la!!!
都係扣一個對手, 最多味三幾十分之嘛..
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 小馬 於 2010-6-14 12:54 發表
爛爆  我vs 角建冇
先爆角..
再糠鐘. 後爆姚, 最後爆埋廷...
你得0既...
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 44_66 於 2010-6-14 11:34 發表
波記同至高 兩兄弟一齊做種子
做種子其實無乜好, 又打少一埸, 又無得熱身
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

引用:
原帖由 borkee 於 2010-6-14 12:07 發表
應該係三兄弟一齊做種子呀!仲有kowlboy!
睇下邊粒種子仲到花, 邊粒種子最早瓜
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

回復 43# 的帖子

一定係我呀!

發新話題