發新話題

俾人放飛機,仲要粗口相向,唔開心!!!

引用:
原帖由 Happy仔 於 2010-1-2 23:08 發表

對,2008年陳年舊事,我一直都沒追究,但今天收到他的粗口留言,實在感覺奇怪,究竟我做錯乜野?想大家評下理.
他都好記仇woo..........

引用:
原帖由 raymondsir 於 2010-1-2 19:54 發表

向好方面諗, 係記憶力好唧!

Happy哥!算吧喇!一樣米養百樣人!但如果有其他朋友(受害者)而有呢種人渣嘅相,真係要發放出嚟呀!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 Happy仔 於 2010-1-2 21:57 發表
以下是相約過程:

以下是你在2008年9月16日 10:08 AM send 給我的短消息:
2008-9-16 10:08 AM ming10102002
筲箕灣,地鐵等OK 街市姐係近果到電車站還有打1:00pm或2:00pm可以嗎? 可以呀

Happy仔: 但我在地鐵站 ...
呢個唔會係HKTTF 會員吧

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-1-2 19:56 發表

向好方面諗, 飛碟皇唔放飛機,那是避世者
正面!

引用:
原帖由 Happy仔 於 2010-1-2 22:51 發表

你好似同佢好friend架喎?
某程度上係,但有時我很不值他的行為

睇佢d回復
講似乎有d 誤會bor...

引用:
原帖由 Happy仔 於 2010-1-2 22:55 發表

你有無佢既相? 請email給我,我以後唔同佢打波.
你想要誰的相?

搞錯,咁無聊都有....

引用:
原帖由 raymondsir 於 2010-1-2 23:24 發表

仇???我做錯了什麼?為何會對我有仇呢?

引用:
原帖由 smallstar 於 2010-1-2 23:27 發表

呢個唔會係HKTTF 會員吧
他是X友天地會員.

引用:
原帖由 kelvin 於 2010-1-2 23:41 發表
睇佢d回復
講似乎有d 誤會bor...
如果是誤會,為何一直關手機呢?事後又為何永不打電話給我說清楚呢?
我是一直想聯絡他,問發生何事,如有原因,我絕對接受,但我聯絡不到他,他又不打電話給我,他有心放飛機的機會性相當大.

引用:
原帖由 Happy仔 於 2010-1-2 23:50 發表

他是X友天地會員.
HKTTF 不祇是列入黑名單,如無合理解釋,還會禁止訪問,禁止發言及ban IP,所以放飛機的機會比較少!

PM me his Name la....一於永久 BAN IP
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

條友咁架!!!

引用:
原帖由 lochrisisme 於 2010-1-3 14:03 發表

如果果個人真係死不悔改就真係要BAN IP
睇吓果個人認唔認先囉
他認.........認定是我錯,以下是他繼續發言,由於比較粗俗,用X代替:

ming10102002: 死白痴阿叔果日我約你係街市等!!!!!!!!  你話唔識去街市我打電話比你約你去地鐵站等,你個粉腸自己遲大到重咁X大聲講野係唔係比X人X過

他反個來說我遲到呢.
之前話明放我飛機,現在又說我遲到,前言不對後語,誠信可疑.

引用:
原帖由 Happy仔 於 2010-1-2 21:57 發表
以下是相約過程:

以下是你在2008年9月16日 10:08 AM send 給我的短消息:
2008-9-16 10:08 AM ming10102002
筲箕灣,地鐵等OK 街市姐係近果到電車站還有打1:00pm或2:00pm可以嗎? 可以呀

Happy仔: 但我在地鐵站 ...
我成日去街市果到打啦,我還認識有個小學同學差不多日日都去打!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-1-3 00:49 發表
PM me his Name la....一於永久 BAN IP
謝謝猫兄了,他已受到懲罰,X友天地管理員已ban account and IP.

引用:
原帖由 Happy仔 於 3-1-2010 14:13 發表

他認.........認定是我錯,以下是他繼續發言,由於比較粗俗,用X代替:

ming10102002: 死白痴阿叔果日我約你係街市等!!!!!!!!  你話唔識去街市我打電話比你約你去地鐵站等,你個粉腸自己遲大到重咁X大聲講野係唔係比 ...
希望這個是極之少數的一個 .......
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

發新話題