發新話題

【2010 丙組】球員名單

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-12-17 13:54 發表

誓死支持#71
用愛o既支持
主板 : 狂飆皓3直板
正手 : 狂飆3 2.15mm
反手 : yasaka hexer 2.1mm

副板 : 狂飆皓656直板
正手 : 狂飆3 2.15mm
反手 : xiom vega pro 2.1mm

我會係下面等你的,太陽之子,如我羸到的話,期待再係比賽對你。

lun ,who is a華?
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

偉裕柳成敏上次丙組16强,此君乃小弟在公司的雙打拍擋
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2009-12-17 15:08 發表

愛的宣言
太陽萬歲!

嘩!乒粒兄第一場就對律仔,真難攪!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-12-17 12:55 發表
小 Bo Bo 要對青屯好手

48號,加油!
58號,踩油!

何威屈機`

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-12-17 13:54 發表

誓死支持#71
我希望可以同太陽係歌街決一死戰呀

律仔
係邊個球會呀
吾好第一場ko我呀

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-12-17 13:01 發表
唔可以睇少小明....
是否牙龜那位朋友?

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2009-12-20 02:02 發表
律仔
係邊個球會呀
吾好第一場ko我呀
律仔係偉裕嘅,上次香港盃爆甲而一戰成名!

引用:
原帖由 borkee 於 2009-12-20 16:17 發表

律仔係偉裕嘅,上次香港盃爆甲而一戰成名!
爆左趙X良

何威 甲組bo...之前`

回復 35# 的帖子

呢場一定好精彩!

引用:
原帖由 回憶從前~~安 於 2009-12-20 18:46 發表
何威 甲組bo...之前`
但冇練波呢..蔡慢旗可以都有機

引用:
原帖由 亞俊 於 2009-12-19 22:45 發表
lun ,who is a華?
bibu打丙組嫁咩

Peter第一場對十萬轉呢

發新話題