34 12
發新話題

世乒賽尖酸黑薄的評語

又係一個令中國人懞羞的故事~~中國人現在係強大~~但是人民質素真是有待改善!

引用:
原帖由 Bluebird 於 2009-10-30 10:20 發表
又係一個令中國人懞羞的故事~~中國人現在係強大~~但是人民質素真是有待改善!
正氣, E句嘢應該由大哥係國內公眾場合發表!

佢由細到大都是這樣.......上次甲組對趙仔..................佢險勝....不是他不認真....
他對任何人都是這樣子的..這是他的風格......認識他的人 都會知道

引用:
原帖由 sriverfx 於 2009-10-30 14:37 發表
佢由細到大都是這樣.......上次甲組對趙仔..................佢險勝....不是他不認真....
他對任何人都是這樣子的..這是他的風格......認識他的人 都會知道
我都覺佢本身份人就係咁靜架啦!
o( ^ (00) ^ )o

主持甲 : 呢個姓謝既香港選手究竟係邊個, 好像世界排名冇佢份噃.

果兩位穩穩陣陣, 無人話佢啞; 如果佢就咁介紹兩位球員國家及名字, 見到轉發球時講'轉發球, XXX發球', 見到對拉相持時講'對拉', 對拉超過十球時話'好球'; 包安全!

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-10-30 14:29 發表

正氣, E句嘢應該由大哥係國內公眾場合發表!
好老實~我真係好憎大陸人一些行為~唔使我係內公眾場合發表都知啦
你問下係迪士尼工作的人,台灣的領隊,空姐等等,十個有八個都唔鍾意佢地咖啦

運動員是否'專業',因為他們是評論員,
亞洲乒乓

很不稱職的主持, 呢的說話如果在一些才藝表演節目還可接受

引用:
原帖由 sriverfx 於 2009-10-30 14:37 發表
你同謝嘉俊好熟?

上次英國公開賽, 謝先生贏左 名將科貝爾, 唔同 科貝爾比業餘更業餘???

點解唔講下江天一, 對張x科個陣, 3局加埋都唔過11分

http://cdn.laola1.tv/ittf/flashplayer_event_austria.html

find Mens Team Semi-final HK vs China --> Xu Xin CHN vs Tse Ka Chun HKG

Never mind! This TV station is far behind from international standard, including sport programme anchors. Therefore they have no any awards of TV Programmes in the world.

34 12
發新話題