發新話題

【甲組】甲組直得一睇賽事

我叫貓仔
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

或者小貓
香港乒乓網

趙仔  對  羅x佳
依場收視率應該會好高

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-6-26 17:38 發表
我叫貓仔
連貓仔都有既貓仔

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-6-26 16:12 發表

GIVE me 5
係喎係喎....Eric 係比我覺得好似應該嬴果D嬴唔到...覺得嬴唔到果D呢....又嬴左......

引用:
原帖由 eric985281 於 2009-6-26 17:54 發表

連貓仔都有既貓仔
你使唔使苦練衝爆 "終極防守王 - 永舒"呀!! 我可以幫你一把!!! (劈酒防守王!)

好明顯是屯青 覆卓之戰

http://www.hkttf.com/viewthread.php?tid=12064&extra=page%3D1

偉裕A (主隊)                屯青 (客隊)       偉裕A勝 3:2
第1場       葉振家         vs        梁東發        3        :        1
第2場        盤嘉慶         vs        陳文鋒        1        :        3
第3場        容閎耀         vs        葉泳樞        0       :        3
第4場        葉振家         vs        陳文鋒        3        :        1
第5場        蘇楚喬         vs        朗            3        :        1
出塲人數         4                    4          3        :        2
香港乒乓網

引用:
原帖由 防守王 於 2009-6-26 17:56 發表

你使唔使苦練衝爆 "終極防守王 - 永舒"呀!! 我可以幫你一把!!! (劈酒防守王!)
苦練........酒量?

都好wor,比賽前一晚就交比你搞掂佢啦,XD

引用:
原帖由 eric985281 於 2009-6-26 18:02 發表

苦練........酒量?

都好wor,比賽前一晚就交比你搞掂佢啦,XD
你上次都係因為比賽前晚去左攪.......酒!!!
第二朝變左乙組最屎!!!

有時間一定去睇

我會睇王子對見棕

永舒 話晒都係我以前啊sir 我支持佢

唔該波膽3穿7,重鎚!!

【甲組】岑俊x vs 孔嘉x

你估呢場波好唔好睇?  我估好好睇

tomyiu,  你上次放我飛機到現在還未有解釋!!  請立即解釋!!

ccccccccccccccccccccccccc

【甲組】我見到有兩件甲組唔訓

仲唔使去訓, 聽日好似朝早打比賽, 莫非唔洗訓打高兩班波
香港乒乓網

咁都俾你捉到....
你聽日去唔去睇呀??
o( ^ (00) ^ )o

u go i go
香港乒乓網