發新話題

【丁組】恭賀六爺成位 "丁四" fans 區

恭喜 +倫 & 46

恭喜46仔....要請食飯

引用:
原帖由 44_66 於 2009-7-27 00:47 發表
多謝王兄既支持
四六..........唔好發夢呀!!集中呀!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-7-27 01:13 發表

哈哈哈 ... 46個名吾掂 .. 成日第4 ...哈哈哈哈哈 .....
你個衰野. 嚇到我個心到跳到出黎.

引用:
原帖由 44_66 於 2009-7-27 01:13 發表

哈哈哈 ... 46個名吾掂 .. 成日第4 ...哈哈哈哈哈 .....
成日都聽到人地做二奶,
原來你仲衰,
係四姨太!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 防守王 於 2009-7-26 22:11 發表

四六上黎, 我跌落去丙, 死都避開佢.
我比咗好多火佢,而家應該有回報喇!(請食飯)
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 44_66 於 2009-7-27 00:47 發表
多謝王兄既支持
仲有我呢?
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 44_66 於 2009-7-27 09:29 發表

拉左兩板好波 當做答謝王兄既支持囉 ... 我聽到你嗌 " 嘩 " 咁一聲架
果球世界波, 真係除左馬琳之外, 我都未見過有人做得到.......

嘩.....呢一聲, 從心而發: "呵!! 六爺太勁啦, 我同佢打, 一定比佢炒!!"

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-27 01:21 發表

成日都聽到人地做二奶,
原來你仲衰,
係四姨太!
四奶奶先係最勁
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 jack 於 2009-7-27 11:06 發表

四奶奶先係最勁
你又岩喎!
o( ^ (00) ^ )o

恭喜六爺

原來打得多 HKTTF 月賽真是有幫助

月賽排名首四多, 已經有三位丁組冠軍.
有兩位更加是今年冠軍
事實証明打多 d HKTTF 月賽, 對比賽的心理質素有幫助
我們月賽歡迎任何幫愛乒乓球的人仕參加
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

發新話題