發新話題

"將軍乒聯" 好勁

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-5 23:33 發表
將軍兄依家係我偶像呀!!
咁攪笑,,

引用:
原帖由 將軍乒聯 於 2009-7-5 23:55 發表

係依場好刺激,,007好猛....好勁,
我聽到佢係咁draw你,
嚇死我!!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 將軍乒聯 於 2009-7-5 23:56 發表

咁攪笑,,
真架,
一d都唔攪笑!

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2009-7-5 23:39 發表
恭喜晒...
將軍...^^
只不過比賽有點運氣,,下次打過

好彩果田取消了野田死亡之吻, 否則你一定拿不到將軍澳及中西區雙料冠軍
係唔係ar, EE

其實打野田盃我都係想準備下打排名賽,,估唔到幫到熱身..不過都幾好玩,,大家都幾好人

引用:
原帖由 Ray 於 2009-7-5 23:59 發表
好彩果田取消了野田死亡之吻, 否則你一定拿不到將軍澳及中西區雙料冠軍
係唔係ar, EE
你講咩呀?
想死呀??

咁下次打多 d 我地 d 比賽, 原來月賽仲難打過區賽
我下次會叫 Pun Pun 招呼你
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 將軍乒聯 於 2009-7-6 00:02 發表
其實打野田盃我都係想準備下打排名賽,,估唔到幫到熱身..不過都幾好玩,,大家都幾好人
原來我個比賽變左咁嘅用途.....

= =...唔好太認真啦,,小弟同阿盤打過一次,,係冇意之下打左..我輸的..哈哈,,所以唔好了

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-6 00:04 發表

原來我個比賽變左咁嘅用途.....
唔好咁,,打波娛樂好正常.不過妳都攪得幾好玩,,,

池 d 我地會攪過 ko 亞pun 月賽......
上次將軍澳月賽, 風風 ko 了 Pun Pun, 而你今日 win 左風風....按推理.....................
香港乒乓網

話時話, 今日好多小朋友穿 "軍澳" Donic 球衫...什麼來頭 ?????
香港乒乓網

其實佢地D大人好多都係我將軍澳波友,,係叫寶翠球會

軍澳嗎???,,咁唔識

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-6 00:08 發表
池 d 我地會攪過 ko 亞pun 月賽......
上次將軍澳月賽, 風風 ko 了 Pun Pun, 而你今日 win 左風風....按推理.....................
唔好講笑啦..阿風好穩,,贏到唔出奇.我就..........

大人紅衫我知...上週我同 pun pun 夾傷打都有同巴士輝交手
香港乒乓網

弓起呀

青屯人材仔仔.....殺埋入將軍澳..
唔知將軍澳什麼時候有青屯球局呢 ?
香港乒乓網

發新話題