發新話題

【深圳練波團】3月14日 深圳實利和

引用:
原帖由 nicholas 於 2009-3-9 00:06 發表

劉偉、付維璐也不錯。
劉偉係唔係被Alvin book左?? 姐係alvin個名隔離o個個劉X???

有幾個都唔錯桀. 付xx應該唔得la. 明天幫你約下

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-9 00:14 發表
有幾個都唔錯桀. 付xx應該唔得la. 明天幫你約下
唔該先.

我們差不多包曬所有好教練。。
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +5 Join Ball Game 2009-3-14 16:31

引用:
原帖由 Nelson 於 2009-3-9 00:26 發表
我們差不多包曬所有好教練。。
如果係紅雙喜ge話我就知邊幾個好,但係實利和就............一個都唔識.

jason, 由於你自已打2個鐘, 同埋對教練都有要求, 所以請你自行約教練, 謝謝.

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-9 00:30 發表

如果係紅雙喜ge話我就知邊幾個好,但係實利和就............一個都唔識.
咁你可以叫個邊D教練過黎

Terence, 我有個 FRIEND 又話會黎, 不如我同佢二個人 SHARE 一個教練呀, 佢腳痛, 我手痛, 夜晚又仲要打, 要留返少少力. 佢剛直轉橫, 可唔可以代安排一個橫板教練 ? THANKS
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 jack 於 2009-3-9 00:34 發表
Terence, 我有個 FRIEND 又話會黎, 不如我同佢二個人 SHARE 一個教練呀, 佢腳痛, 我手痛, 夜晚又仲要打, 要留返少少力. 佢剛直轉橫, 可唔可以代安排一個橫板教練 ? THANKS
OK.

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-9 00:33 發表

咁你可以叫個邊D教練過黎
其實我想學d新o野,因為我有一個毛病係跟死一個教練,學ge o野好有限.

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-9 00:38 發表

其實我想學d新o野,因為我有一個毛病係跟死一個教練,學ge o野好有限.
咁最好share教練, 4人/3教練, 可能會好D.

引用:
順便幫我安排埋丫,唔該.share 黎練都制.

JASON你都係上紅雙喜GA...我都係...你搵開邊個GA???

Terence, 你會唔會打開電話上去,我想約陳XX, 4 - 6 p.m. 謝謝! 晚上開打甲C。

引用:
原帖由 kwokwy 於 8/3/2009 23:44 發表
8個大人應該可以ko一隻小肥羊啩。
無人甩底嘅前提下,我贊成食。
食左隻羊,吾使做肥羊!不過會飽到唔識打

引用:
原帖由 bing 於 2009-3-9 11:26 發表
Terence, 你會唔會打開電話上去,我想約陳XX, 4 - 6 p.m. 謝謝! 晚上開打甲C。
Bing Gor , I have booked Chan xx for you already la
Myron will play with me at 1:30pm.

引用:
原帖由 子健 於 2009-3-9 02:43 發表
JASON你都係上紅雙喜GA...我都係...你搵開邊個GA???
我搵開劉興後.重同佢幾熟下ga.
劉凱,劉粵,同李雪濤都幾勁,有心機教.

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-9 15:33 發表

我搵開劉興後.重同佢幾熟下ga.
劉凱,劉粵,同李雪濤都幾勁,有心機教.
想練對付邪膠就搵劉興後,佢以前都係打怪膠ge怪球手.

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-9 15:39 發表

想練對付邪膠就搵劉興後,佢以前都係打怪膠ge怪球手.
橫板定直板呢? 生膠 or 長膠?
有機會搵佢試試

引用:
巳訂, 可與jason 共share 2個橫板教練

發新話題