發新話題

巴黎世乒賽現場討論!

如果松平win左, 下場就刺激了

引用:
原帖由 jackiekiki 於 2013-5-19 19:53 發表
松平唔同許昕對拉,淨係近枱封死佢弧圈球,推去許昕反手...
係, 不過都唔係個個做到, 佢唔係只封死...

松平以插長為主,收力封住許昕前台,許發唔到力,只可以chok住,最後失位
hi

劉國梁諗諗辦法

除左王皓,直板對松平係極不利,加上許係世界第一,有較大心理壓力唔奇
hi

松平加油

2:2
Stiga Clipper CC  正手 Tenergy 80 反手 tenergy 05
Nittaku Noveliar  正手 Tenergy 05  反手Bluefire M2

引用:
原帖由 kingming 於 2013-5-19 19:59 發表
除左王皓,直板對松平係極不利,加上許係世界第一,有較大心理壓力唔奇
冇錯..因為王皓近遠枱橫打都得,而且出手快同密

拉多D冇咩轉既ball 就岩la

許昕加油!

agree 拉多D冇咩轉既ball
Stiga Clipper CC  正手 Tenergy 80 反手 tenergy 05
Nittaku Noveliar  正手 Tenergy 05  反手Bluefire M2

xu xin 這場好刺激啊

同埋好明顯地,松平無擺過短,一定係撇出去引許昕上手,松平上手先反而係下風,同埋松平改變節奏幾好

hi

引用:
原帖由 jackiekiki 於 2013-5-19 19:53 發表
松平唔同許昕對拉,淨係近枱封死佢弧圈球,推去許昕反手...
撗拉既話冇咩,威脅..有失誤,側身既話就要佢兩邊走

我覺得許昕唔好太離枱好啲

一拉低點好易比佢前台壓死,兩邊快施再則身著數

許昕 warmup 完 loo
放膽正手衝斜線 la

好難,你chok一個沈既波唔退後少少,波黎你都未還原,同埋點解要退後??因為許兩面對唔夠松平快
引用:
原帖由 jackiekiki 於 2013-5-19 20:08 發表
我覺得許昕唔好太離枱好啲
hi

許昕多啲轉線啦

正常黎講係咁擋好難, 中間位係死角
我見許都已經無論起手同拉都係咁拉中間位,

發新話題