34 12
發新話題

回歸盃 - 君子之戰 (轉貼自小過童)

回歸盃 - 君子之戰 (轉貼自小過童)

冠軍戰是一場皇者之戰 、君子之戰.................
5 u& ]* J! N! N
2 m4 Y2 `& K8 ]5 J皇子與一文要進入第五局之死亡對壘 ,戰火進至 7 : 4 之時,各人還淘醉兩人之靈巧球技,3 W! L- Y# k: h+ K: N: z, C

/ j, D- e: g9 z5 G皇子一招 ( 波音式 ) 擦邊............當時連裁判都睇唔到,分牌已顯示為 8 : 4 ,但一文立即示6 ?/ a* o& m5 D+ a2 W' x$ b
( C8 a7 l0 ~6 K1 v
意裁判那球是正球 ( 擦邊 ) ,充份表現出體育精神及個人球品 ,即時贏得全場掌聲 。
6 o, I* j: K7 }! H0 c. D
: {$ c3 B5 J' K結果 ( 李一聞 ) 成為實至名歸的.....................冠軍
0 s2 L$ s& ]  \$ l! F0 E6 Q; @) ^( r& N4 v# D  v
恭喜............恭喜
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

果球我都看不到滴死......去到第五局尾塲, 還可以咁有球品, 一聞我們敬佩你.
: R3 {' h- X2 D  |" s4 J; N希望其它小朋友也可以學到好波又好品
香港乒乓網

贏波要贏得正大光明,令人心服口服
) u3 ]: u1 Q( i$ `不是靠傍門左道。
$ S; L+ `5 S0 I3 x  ~1 E  q) T一聞兄好野

打波的人, 很多都會這樣. 但換著是我, 一定不會!!

唔通瑤瑤當時去搵周公

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-2 13:37 發表 3 S1 l# O. u) y/ V- y+ w
唔通瑤瑤當時去搵周公
, i3 s7 j5 s" E
2 H5 f/ M6 ]  B+ \
佢有 d 緊張 , (如果唔係你坐喺對面 , 佢一定睇到擦邊 )
明白什麼都總有限期

我都叫左瑋仔坐開 d.
香港乒乓網

又關我事

呢兩個球手可話係今次比賽的 "典範".    s$ c& L$ Z/ K
從場內場外, 勝負得失, 人前人後, 都是值得稱許.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

沒留意有這'球賽申報擦邊外傳'添! . Yat有品德!

一個字

其實好多人都睇唔倒; J* i' i7 o% W
佢球品好好' f/ F# }# ~/ w  [
場波亦都好好睇

引用:
原帖由 charmway 於 2008-7-2 13:19 發表 6 o0 [+ x2 A+ a9 a5 Y6 j  Y) e
一個字
, p) p  G  ?( n( K+ J' |* k* `0 M' m* l

. c% V( J  ]0 `9 x2 m" k) O一個咩嘢字?!

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-7-2 17:24 發表
0 b% g% E9 V# o) r; N其實好多人都睇唔倒6 z: s( f" G. D9 l( k" p
佢球品好好# h+ b" \/ w, Y3 n6 k- b
場波亦都好好睇liness" />
; G5 \  {) u0 O  l9 Z" V: S/ p$ j: G8 N% e
相信您睇到!

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-2 13:41 發表
! x% M0 U* w' o6 p; a0 D5 d2 r& f8 g! i2 }
/ R8 e% v, ]6 f& H
佢有 d 緊張 , (如果唔係你坐喺對面 , 佢一定睇到擦邊 )
$ m& p4 N' D4 O; K. a( k
& u# i9 A5 k( c% x0 d5 l' g
甲組比賽呀..我真正都未做過甲組比賽......係緊張 d 啦.....請見諒

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-7-4 11:50 發表
5 |6 x7 t) D. c+ W8 i/ v. ^& u0 E, T1 X1 S& ~5 K
' n$ l8 z$ |4 Z! F
甲組比賽呀..我真正都未做過甲組比賽......係緊張 d 啦.....請見諒   
& r) Q8 s$ P- m: p" `  m
9 z# d1 r& S- d" R# ^& g
今次到我la , 甲組第一塲就同長膠王子打呀 , 我可唔可以要求妳做呢塲波 ge 裁判架
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-4 08:23 發表
# j" J5 U8 M2 A6 {: @: e& m; K- m
5 @0 {  g- k* K. ]; v; _2 z' I# d" b# z7 {
今次到我la , 甲組第一塲就同長膠王子打呀 , 我可唔可以要求妳做呢塲波 ge 裁判架liness" />liness" />
! p8 Q0 I  s' A5 {# U; J  s

# j0 @5 ?. H8 P; P$ ]; K' D: c  d7 k& J  t1 o! ~# R; q
原來可以特別淚邀請球判o架!
, A1 {' b$ I/ _; O5 s  C; |- X; m) I7 p- S) A1 N. u8 G" X

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-4 11:53 發表 - k' d( a9 T/ T5 w6 t
# q) m2 E; b4 Z+ `
" O7 r  z) A1 ^7 K9 U: O4 I. g
今次到我la , 甲組第一塲就同長膠王子打呀 , 我可唔可以要求妳做呢塲波 ge 裁判架
0 t- N' x- _' Y) j, V4 a0 ]; k# C

) {4 r" {+ N: w! n果日我係要做呀..不過無咁早...出線先見面啦

34 12
發新話題