105 123456
發新話題

回歸盃 - 第十六回 (死亡之組)

回歸盃 - 第十六回 (死亡之組)

邊組是死亡之組 ??
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回歸盃 - 私片用枱

1:00pm 前所有乒乓球枱只可用作熱身之用, 四人一張枱打對角& a8 a0 C" t' U" h* _
1:00pm 后, 部份空餘枱可作私片之用.  不設掃球 2 上 2 落 11分一局過
香港乒乓網

表面睇無屎亡之組喎~~) x9 f' Z8 B7 p! T( ~
. \5 Y6 F% D3 K
唯一係no.23 瑋仔o個組囉
. g2 O$ q3 r! Y/ W9 {* e& E* }
+ @' s8 f1 K# M+ [9 c瑋仔屎緊.......咁多女
8 Q8 L, P7 R3 f8 d1 G6 i
  Z' ~2 w% K1 R6 H  _瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組

睇怕瑋仔嗰日直頭魂不附體,危險、危險。

唔該我要做瑋仔呢組球証~~~

引用:
原帖由 瑤瑤 於 21-6-2008 11:07 發表
1 ]" ]6 w1 ^3 Q唔該我要做瑋仔呢組球証~~~
4 l7 S9 s- t5 l

e! t& x, O: i. E6 S( `唔係索女唔可以做架喎

引用:
原帖由 fatguy 於 21-6-2008 11:04 發表
  _, [6 Q/ k5 @2 D9 E睇怕瑋仔嗰日直頭魂不附體,危險、危險。
6 u& {$ s/ D3 M7 |
( c& x7 X0 Z. A- Z. T% X$ G% |我估瑋仔出唔到線~~~
$ v% |$ C8 Q" b7 r; h# W, T1 z4 Q& T2 b8 D
回報係兩個電話號碼

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表
: c7 l3 \. K8 z
8 G) ]/ r. m( \. v
( l$ Y0 U- x. m$ ]9 x7 u/ x唔係索女唔可以做架喎
! h% n; d  ^- m) |- ?% _: V; y# W; {- K1 {3 R. |  m
我都豬.....唔做咪唔做囉

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 11:34 發表 6 b* V, a' v( |5 Q$ g/ |
) ], @2 K7 G9 x
9 {) ^4 R' v, i8 M
我都豬.....唔做咪唔做囉   
5 `# ?; w5 X! z5 R* V" N; |咁都叫豬? 咁其他果D仲唔係叫扒!

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 10:33 發表 - J' g  i; n$ `* Z
表面睇無屎亡之組喎~~
) u' p/ M" h. s! t7 M/ z2 p! a: o# r9 d3 {2 ?
唯一係no.23 瑋仔o個組囉
2 \# {" D& l# N8 a: u, O0 x7 c' K8 @8 }# Z& u) D
瑋仔屎緊.......咁多女1 B7 O2 j3 E& {& L5 b4 T

! _0 O' [+ g+ X7 B& w- B! u瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組
  e- E& R% T& R+ ]

0 {6 E7 o- h" `! M7 p0 |0 }, k真係WOR...論壇最靚仔果兩個都在這一組.....
香港乒乓網

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表
2 B$ \: {% p9 ]. U
$ @: Y( V3 Q# @0 O4 Y3 V# w# Q- r8 B7 E& f2 `$ C2 N+ E7 H; @- I: z, m
唔係索女唔可以做架喎
6 k1 J' Z  N) A0 o: J3 Z
4 F( e6 f& Z: j! J+ R! k
咁你話 Yiu Yiu 索唔索先
香港乒乓網

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表 唔係索女唔可以做架喎
你吾怕頂痰罐!?

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 11:34 發表 我都豬.....唔做咪唔做囉   
瑤瑤你做纙殺個組Foul佢發球!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 12:16 發表 9 \  x. @8 L( R- d
瑤瑤你做纙殺個組Foul佢發球!
- @6 v" h! ?' u7 U
) t6 C* ^- e4 N, t$ |, d/ o3 A佢個肚腩姐檔....我唔識 Foul

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 12:33 發表 佢個肚腩姐檔....我唔識 Foul   
話時話球例上肚腩姐檔算吾算範規?

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 13:00 發表 3 N% I3 c4 v8 b( P) P, w8 X' m4 }4 |
話時話球例上肚腩姐檔算吾算範規?
5 \' i! J! ?/ Q: N) x: W
4 S3 y/ W% d* M& O5 E- W. i你條友仔唔好影射隊友喎.... 雖然我都想知
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 13:00 發表
9 r+ L! S7 A& d: l1 ~話時話球例上肚腩姐檔算吾算範規?
$ W9 R% u/ W1 W) T2 y, f% o/ R% e: r4 ]( v- Y! Y) d2 d3 V
應該無明文規定, 但球例有寫話球員係有責任比球証清楚睇到發球......

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 10:33 發表 / C5 p3 N; l/ M  H$ e& W: K
表面睇無屎亡之組喎~~  `, l) I7 J  o& X0 o( S+ s% `( z5 M

' n& h. c4 Q% ?. V" o8 ^唯一係no.23 瑋仔o個組囉) t8 g. U- z1 a: o9 j; R1 ]/ w

% D/ u7 {' e  \, M9 r' Q& a* [瑋仔屎緊.......咁多女! K4 G0 C. i, X& ^5 x+ V" c) c7 b
# H6 B. Q  o3 I) p# U0 B( I4 k( K
瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組
3 Z3 P$ Y7 v- w+ Y$ |! H+ o* k, Q' l! t1皇3后定係3娘教子?總之羨慕!

105 123456
發新話題
最近訪問的版塊