發新話題

Timo Boll Tri-Carbon 橫板連膠$250

Timo Boll Tri-Carbon 橫板連膠$250

事先聲明 塊版頭有兩次大hup   (絕對岩新手打 好似我甘)  價錢可2

附送精美板套一個 價值$20  
正手:天極III
反手:CJ8000

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最近評分記錄

留名睇圖

依塊板好似勁冇乜力!
BTY AmuItart 正手: Tenergy 05 反手: Tenergy 64
BTY ALC 正手: Tenergy 05 反手: Donic S1
BTY Hadraw Shield 正手: BTY Bryce 反手: KTL Stranger
BTY 朱世爀 正手: Xiom Omega V Pro 反手: TSP Curl P-1
BTY Photino 正手: Xiom Omega VI 反手: Yasaka AntiPower
VICTAS 松下浩二 正手: Tenergy 05 反手: TSP Curl P-4

引用:
原帖由 青見人 於 2012-6-19 21:07 發表
依塊板好似勁冇乜力!
NONONONO 超彈 不過唔多咬波

點解咁多人用呢隻床單 。。。我係呢度見過n次 我都係用呢隻

因為全部都係我泥!!!!;@

引用:
原帖由 yuen123321 於 2012-6-19 21:08 發表

NONONONO 超彈 不過唔多咬波
那就怪了,之前有朋友以這塊板貼上T64,我試打過塊板係冇力但係又唔咬球!個波又唔去,令到我一度以為係T64嘅問題-___-因為我當時未打過T64,但後來又有人借一塊貼上T64嘅球拍給我試,自此我就打T64到宜家!沒有其他意思在此討論此板,勿誤會!
BTY AmuItart 正手: Tenergy 05 反手: Tenergy 64
BTY ALC 正手: Tenergy 05 反手: Donic S1
BTY Hadraw Shield 正手: BTY Bryce 反手: KTL Stranger
BTY 朱世爀 正手: Xiom Omega V Pro 反手: TSP Curl P-1
BTY Photino 正手: Xiom Omega VI 反手: Yasaka AntiPower
VICTAS 松下浩二 正手: Tenergy 05 反手: TSP Curl P-4

引用:
原帖由 青見人 於 2012-6-19 23:48 發表

那就怪了,之前有朋友以這塊板貼上T64,我試打過塊板係冇力但係又唔咬球!個波又唔去,令到我一度以為係T64嘅問題-___-因為我當時未打過T64,但後來又有人借一塊貼上T64嘅球拍給我試,自此我就打T64到 ...
可能係個人問題 呢塊版真的十分彈

新版本我沒有打過, 只打過舊版本的....
但個人覺得構造或是一樣, 但木材可能會有不同
(否則舊版本不需要停產, 出新的取而代之)

舊版本 - 速度上不是BTY 的最快(但仍然是快), 而拉/控/咬, 都是在高水平之上.
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

引用:
原帖由 jcclee 於 2012-6-20 11:32 發表
新版本我沒有打過, 只打過舊版本的....
但個人覺得構造或是一樣, 但木材可能會有不同
(否則舊版本不需要停產, 出新的取而代之)

舊版本 - 速度上不是BTY 的最快(但仍然是快), 而拉/控/咬, 都是在高水平之上.
甘你認為我果塊係新版本定舊版本?

引用:
原帖由 yuen123321 於 2012-6-20 14:05 發表

甘你認為我果塊係新版本定舊版本?
你這塊當然是新版本
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

推推推推推扭推推推垚推

減至$250.
。。。。。。。。。

推推推推扭推推推推扭推推推推扭推推推推扭推推推推扭

發新話題