發新話題

[出讓] Donic Waldner Carbon [華拿碳] [直] [一口價]

[出讓] Donic Waldner Carbon [華拿碳] [直] [一口價]

新舊如圖,只打了數次,250$
荃灣地鐵站交收

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最近評分記錄
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

吉哥係咁放野喎

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2012-4-28 23:03 發表
吉哥係咁放野喎
e...好耐冇見你上黎wo
我幫朋友放姐 我轉左橫板好耐

引用:
原帖由 大吉 於 2012-4-28 23:07 發表

e...好耐冇見你上黎wo
我幫朋友放姐 我轉左橫板好耐
哈哈...係呀...我之前讀書無打一派啊
到我宜家讀緊大專..想入校隊...
同埋想搵人練下波啊

push

更改價錢.push

PUSH

push

PUSH 一減再減  幫朋友賣

Push

如題,push

代友出讓 一口價250$

發新話題