32 12
發新話題

回歸盃 - 第五回 ( 高手雲集 )

回歸盃 - 第五回 ( 高手雲集 )

粗略看一看參賽名單似乎今次想嬴比上次更難
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回復 1# 的帖子

同意% @# ]; V4 _! h; |# y
有好多甲組

我又買四四六六兄!!

我支持李一聞

志在參與
& D# @; ~! W: l& v1 l2 X1 L: n切磋球技

回復 7# 的帖子

你太謙虛了

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-27 15:39 發表 ; x7 S9 R7 n( ^" Q0 a: x

6 c. R/ ^6 e0 h, L& \: n, K0 [2 s
( z! u( O! M1 E- O# ^吾巧玩野 ... 防守哥 出招 .. 誰與爭鋒
5 b& ?7 E1 y8 W! n* E# M0 ]; x% q3 h. t4 m
四六兄你隱藏食力得咁耐應該好辛苦啦!!! 你今次一定要出蕉啦!

44_66 一向是頭頭種子, 元旦杯放水給長膠王子, 否則長膠王都要早走
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-27 17:04 發表
/ D$ t  @1 E; B44_66 一向是頭頭種子, 元旦杯放水給長膠王子, 否則長膠王都要早走
3 s% g1 U# N! W9 r; x. R" G5 ]  k! H2 o( s, s
四六實力未見底, 我地呢度既水平, 可能未能令佢出招!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-3-27 17:12 發表
) H( R" F% ~. ^2 A' v6 T6 V4 v) K, X5 b
- F5 a7 b- B% H' K+ D' E
四六實力未見底, 我地呢度既水平, 可能未能令佢出招!!!
( E5 d2 {6 |1 ?- P8 b+ u! L* ]
Total Agree !!
香港乒乓網

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-28 10:03 發表 - L2 s* s  Q9 a4 m. X9 C: J
你兩條友 ..... 夠薑就 打場回雞杯 前奏 ..... 睇下 吾爆吾爆汝
0 j" x) ?! R7 W4 A4 H& y: Q0 H( 成機厄波打   )
. K) c# q; V: z! \0 V) d
; c" ~& j$ h# v- T
出真火既四六, 我地邊夠你打丫?? 唔使打, 我認左輸先!

44_66 下次記得邊個是長膠王子   C, j1 R1 P4 T4 d7 q5 w; X
唔好再問我
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-28 12:36 發表 + F9 J8 A6 M0 L# M0 ], E
44_66 下次記得邊個是長膠王子
; z0 h* G" D' q1 c2 B! m5 X$ `- C唔好再問我
' s. @8 L8 y0 \9 ~/ a$ \

5 Y: P7 z, O0 }5 k" I2 L. I! a最驚四四六六問你佢自己係邊個o者! wakakakaaaa!!3 \- @  u: J- Y! Y: C; w
係wor! 長膠王子有報名咩??

引用:
原帖由 防守王 於 2008-3-28 23:16 發表 , E9 U0 n+ v7 @/ \! ^

# M3 o. f0 e4 ~/ z) Z, @) Q# ?0 h
7 g% u" j2 @1 k7 k最驚四四六六問你佢自己係邊個o者! wakakakaaaa!!
/ U: c& T! q; D' a& ^9 X8 `1 a- K; k係wor! 長膠王子有報名咩??
* A3 n- N  d5 j0 W9 B* W
7 J3 A) e( m  E# m4 ?- R. P2 P. i- F
6 ^. _, s( u/ l& j如果他夠月膽唔打, 我四月七日玩死他
香港乒乓網

我支持...乒之仁!!

32 12
發新話題