發新話題

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

只貓係唔係諗緊,嘩!仲有好遠路呀!
唔使擔心,YNWA!(唔明呢幾個字可以問家X的X人呀!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 borkee 於 2011-2-11 07:36 發表
只貓係唔係諗緊,嘩!仲有好遠路呀!
唔使擔心,YNWA!(唔明呢幾個字可以問家X的X人呀!
YNWA........系咪要問香港某間工廠的廠長呀!
本帖最近評分記錄
  • 魚腩 +10 中呀! 2011-2-11 16:47
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

nice cat and picture !

唔知隻貓好番D未呢?

我 sick 牢....火氣焰焰   好想食 魚................腩
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-2-11 16:43 發表
我 sick 牢....火氣焰焰   好想食 魚................腩
嚟吖!驚你呀!
小心被骨噎親呀?

你信唔信我秋伊上身....然后卓你
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-2-11 16:45 發表
你信唔信我秋伊上身....然后卓你
好掛住秋伊添!

掛住佢捉住你隻手......
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-2-11 17:30 發表 掛住佢捉住你隻手......
千祈唔好比魚某人知呀!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

發新話題