28 12
發新話題

劉勇 vs 林志恒

劉勇 vs 林志恒

1:3
沖爆超

林志恒win?

引用:
原帖由 Hoi 於 2009-9-20 11:55 發表
林志恒win?
無錯

爆冷-0-"

林志恆前港隊黎歌wo
有咩咁出奇
hi

引用:
原帖由 tomyiu 於 2009-9-20 12:22 發表
爆冷-0-"
為何是爆冷??
你覺得劉勇是超班嗎?

咁點者??教波都教到D波純曬la
省隊都輸比港青同港隊la
林志恆左手直板,唔係果果關打

hi

呢場先堅, 打到尾局 21:19

鄺禹坤 KUANG YUKUN  鄭楚峰 CHENG CHOR FUNG  
1   12 10
2   8 11
3   12 10
4   7 11
5   19 21
結果 2 :3

21分

劉勇只係笑料教練姐, 有排佢輸呀, 咁既波, 早幾年已經輸俾幾個甲組球手啦

引用:
原帖由 QSPIRIT 於 2009-9-23 11:08 發表
劉勇根本沒戰鬥力
我覺得若乒乓戰神跟他打,讓五分都贏
請問. ..邊位係乒乓戰神??????

打比賽吾贏就輸,有乜大不了開晒名話人又三又四,食飽冇事做去練波啦!

樓主思想太偏激,經常抵毀別人
見輸波就踩....
我懷疑你的出發點,球品,人品!
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

冇品,熱愛乒乓球的人應該討論技術改進並非攪針對,有能力的話在

上面咁搞笑..........李冠毅都比朱世黑打到無還擊之力,咁我地點拿
世界冠軍??連香港人中差唔多最勁既人都要比人抄,咁我地點可能
有冠軍??連挑戰既機會都無la
樓上果位睇黎係大陸人wo.........有大陸教練輔助都只能打到咁,咁
大陸教練都只係得咁上下者,都未有能力協助到挑戰世界,莫講話世界
,中國or外國都未得,講到大陸教練咁神,有同無都淨得唔係好遠,至少
未至於好似你講到大陸教練可以助我地登上世界冠軍,有既先黎講話我地香
港學生無大陸教練無而家水平呢d咁既傻野la
松平健太夠無大陸教練la.......咪差d打贏王勵勤同馬琳
水谷仲要贏埋角帥

仲有,好緊要既point,林志恆都無操波1,2年la

hi

協助到挑戰世界?好攪笑,乜資質先得,得閒去練波啦,無謂再為如此小事argue。林生無操波那對方幾多年無真正操又知吾知?知d吾知d就應該公平小小。

引用:
原帖由 longyi 於 2009-9-23 20:47 發表
我系看過他打世界比賽個影像系無系真的我當然知了!2003年劉教練打完最後在日本的聯賽就返中國北京隊了,後來來到深圳教球!幾多年唔練破唔打比賽馬林都會輸死了!
輸死就有點跨張吧....當然地,勇兄選擇了教球這條路,技術差了,輸了球也是不爭的事實
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

引用:
原帖由 kingming 於 2009-9-27 19:48 發表
上面咁搞笑..........李冠毅都比朱世黑打到無還擊之力,咁我地點拿
世界冠軍??連香港人中差唔多最勁既人都要比人抄,咁我地點可能
有冠軍??連挑戰既機會都無la
樓上果位睇黎係大陸人wo.........有大陸教練輔助都只 ...
好坦白講,由甲組到丁組,大部分人都有去大陸操波,而且,操完一次或多或少都有進步

水谷同松平無大陸教練?唔好唔記得劉勇都係係日本返嚟喎
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

佢係輸,無練波又點??咁就唔好講到有幾風光la,係有d人過分高估劉勇,佢現時實力
根本不值一提

hi

28 12
發新話題