31 12
發新話題

***尋乒乓球板*** 薄酬$100(已經搵番Thank you every body!)

***尋乒乓球板*** 薄酬$100(已經搵番Thank you every body!)

尋黑水晶板一塊
1月15號元朗校際乒乓球比賽當日於天瑞體育館遺失黑水晶一塊,
橫板黑色TNERGY(TNERGY同板唔太FIT SIZE,都剪得唔太靚),紅色Baracuda(正常FIT SIZE),
另可能有藍色薄套套著。
如有發現並物歸原主,因學生哥財力有限,薄酬$100。聯絡方法:請發短消息給我,不勝感激!   借圖一用!THZ!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

感謝板主!!

回復 2# 的帖子

不用客氣,希望你可以盡快找返塊板

真係要小心財物,之前有個波友打區賽,打完放塊拍係櫈度,1分鐘都唔洗,就唔見左,
咁多人出出入入,有球場老鼠都唔出奇,
你塊拍都要$1000禾,佢羅出去賣都幾禾味,你遇左凶多吉小.....
不過都有好心人既,
你不如試試去問場地主管幫手,問問有無人拾到,或張貼尋拍告示......

咩係綠水晶- - 你想講黑水晶嗎??

薄酬你都預搵唔到,不如親依個機會試下打其他板...

留意吓各論壇看看有冇人放板或放膠吧!又或者描述吓你的兵器係點,細緻一點描述,等拿掉的人都冇咁易放,又或者等我哋唔好入咗老鼠貨都好!
如未可尋回也不是壞事呢!就當破財擋災吧!新一年從新開始!

大會好似無收過失物
希望搵得番啦~

引用:
原帖由 sunny1995911 於 2012-1-28 16:34 發表
咩係綠水晶- - 你想講黑水晶嗎??
塊板係黑柄 柄上有黃綠水間條 係黑水晶?

引用:
原帖由 nwa10 於 2012-1-28 15:02 發表
真係要小心財物,之前有個波友打區賽,打完放塊拍係櫈度,1分鐘都唔洗,就唔見左,
咁多人出出入入,有球場老鼠都唔出奇,
你塊拍都要$1000禾,佢羅出去賣都幾禾味,你遇左凶多吉小.....
不過都有好心人既,
你不如試 ...
已問場地職員,並無發現 THANK YOU!
其實都預左好難搵得番 但都搏下吧

多謝各位C HING 意見

引用:
原帖由 ~felix 於 2012-1-28 22:42 發表

塊板係黑柄 柄上有黃綠水間條 係黑水晶?
此板係黑水晶嚟的

元天屯打波會替你留意一吓.
本帖最近評分記錄

以後就要更加小心 ! 祝你好運 !

我自己就做了一些小小的防盜記認 : (將反光膠牌做成磨砂效果)
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

不如看下各大二手區有無人放這樣的球板
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-1-31 18:32 發表
不如看下各大二手區有無人放這樣的球板
友壇有人拍賣塊黑水晶,但他以[呢家部電腦唔得]為由無法提供相片

引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-1-31 18:50 發表

友壇有人拍賣塊黑水晶,但他以[呢家部電腦唔得]為由無法提供相片
黑水晶都要"拍賣" ?!

等我去睇睇先....
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

引用:
原帖由 jcclee 於 2012-1-31 19:09 發表

黑水晶都要"拍賣" ?!

等我去睇睇先....
起bid價$200,但因無相睇令人懷疑 所以到現在都未有人落bid

主板:XIOM OPUS(FL)    neo藍綿省狂(正)   Rakza 7(反)
副板:勁極2 (FL)  blue fire m1(正)  Vega pro (反)
下個目標:timo boll zlf

引用:
原帖由 Yin=] 於 2012-1-31 19:14 發表
http://www.hkttf.com/viewthread.php?tid=46069&extra=page%3D1
應該不是,我記得樓主好似話佢唔見左果塊係FL柄(如有錯,請指正)

31 12
發新話題