發新話題

解放軍殺到!

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

解放軍殺到!

見到佢地問你怕未

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

乒臨旗下

~超級榮譽~

國家隊冬訓姐,唔使咁驚

第一張最尾邱貽可影得好似laughing哥!

唔知其他國家隊會唔會咁訓法, 又渣槍又打功夫又盛, 怪唔得中國隊世界Number 溫!

李曉霞如果唔小心走火..........!

丁寧眼神係咁多個之最似軍人,得大力著得最好睇,其他人好似好肥咁

引用:
原帖由 pearpang 於 2012-6-14 18:32 發表
丁寧眼神係咁多個之最似軍人,得大力著得最好睇,其他人好似好肥咁
大力唔怕凍!
BTY AmuItart 正手: Tenergy 05 反手: Tenergy 64
BTY ALC 正手: Tenergy 05 反手: Donic S1
BTY Hadraw Shield 正手: BTY Bryce 反手: KTL Stranger
BTY 朱世爀 正手: Xiom Omega V Pro 反手: TSP Curl P-1
BTY Photino 正手: Xiom Omega VI 反手: Yasaka AntiPower
VICTAS 松下浩二 正手: Tenergy 05 反手: TSP Curl P-4

第一張相認唔出啲人,由左起:
王大力,許昕?,?,馬龍,郝帥,王皓,張繼,陳玘?,馬林,?

BTY AmuItart 正手: Tenergy 05 反手: Tenergy 64
BTY ALC 正手: Tenergy 05 反手: Donic S1
BTY Hadraw Shield 正手: BTY Bryce 反手: KTL Stranger
BTY 朱世爀 正手: Xiom Omega V Pro 反手: TSP Curl P-1
BTY Photino 正手: Xiom Omega VI 反手: Yasaka AntiPower
VICTAS 松下浩二 正手: Tenergy 05 反手: TSP Curl P-4

引用:
原帖由 青見人 於 2012-6-14 18:55 發表
王大力,許昕?,?,馬龍,郭瑞,王皓,張繼,陳玘?,馬林,?
第三個係李平,最尾果個係邱貽可!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2012-6-14 19:32 發表

第三個係李平,最尾果個係邱貽可!
李平..冇聽過嘅?咁係咪其他都估中?

引用:
原帖由 青見人 於 2012-6-14 21:43 發表

李平..冇聽過嘅?咁係咪其他都估中?
成績一般唔係好出名,但donic都用佢個名出過一塊板!

其他人都中丫!

大力個勢真係似軍人

咪講笑啦
ps

引用:
原帖由 青見人 於 2012-6-14 18:55 發表
王大力,許昕?,?,馬龍,郭瑞,王皓,張繼,陳玘?,馬林,?
排第五o既真名叫《郝帥》, 郭瑞似係同音異字, 其他全中, 一字排開似足超人十兄弟d 鋪士咁型!

係劉詩雯同王皓唔似,其餘都似個軍人

引用:
原帖由 TurboZ 於 2012-6-15 01:34 發表

排第五o既真名叫《郝帥》, 郭瑞似係同音異字, 其他全中, 一字排開似足超人十兄弟d 鋪士咁型!
哈哈,我正想寫這個,但係讀書少唔記得點寫就寫個音!唔該!

引用:
原帖由 rxzzzvga 於 2012-6-15 02:38 發表
係劉詩雯同王皓唔似,其餘都似個軍人
我反而覺得王皓似軍官, 馬龍似炮兵, 繼科似炮灰, 馬琳似老毛的戰友, 睇下李平連褲頭帶都未扣, 好似唔想do咁。

發新話題