33 12
發新話題

(t64-至180)出售95%新黑色NEO狂飆3同紅色t64

引用:
原帖由 max225588 於 2010-8-22 19:42 發表

我冇講過lo!!
不過made in japen
個d係香港d人好多都係
係日本訂番黎
因為日本d tenergy
係原價5xx$,所以好多都會
好貴,而華x點解賣到咁平,
我唸係因為佢地一次入
好多好多,先咁平
咪玩啦!通街都賣$3XX.

引用:
原帖由 max225588 於 2010-8-22 07:42 PM 發表

我冇講過lo!!
不過made in japen
個d係香港d人好多都係
係日本訂番黎
因為日本d tenergy
係原價5xx$,所以好多都會
好貴,而華x點解賣到咁平,
我唸係因為佢地一次入
好多好多,先咁平
佢地果d係入水貨 你明嗎?

引用:
原帖由 max225588 於 2010-8-22 16:39 發表

我提議你去華x買,佢個d 380$,但係係jpn
咪玩啦 !
我習慣左同教練攞$1000 有 3塊嗰d Tenergy....
成塊膠連袋, 裡裡外外都係"架文"
你以後就唔好再俾人呃去買d貴膠/貴板喇, 唔係就連我地呢個論壇d二手買家都要接你d貴貨,
咁就唔係幾好啦
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

引用:
原帖由 jcclee 於 2010-8-22 11:55 PM 發表

咪玩啦 !
我習慣左同教練攞$1000 有 3塊嗰d Tenergy....
成塊膠連袋, 裡裡外外都係"架文"
你以後就唔好再俾人呃去買d貴膠/貴板喇, 唔係就連我地呢個論壇d二手買家都要接你d貴貨,
咁就唔係幾好啦;m ...
我覺得佢次想比我地罵佢多d

引用:
原帖由 sam1996921 於 2010-8-23 00:49 發表

我覺得佢次想比我地罵佢多d
我好想加?
係你地係到嘈先
TSP Swat ST
Tibhar Evolution MX-P
Nittaku Fastarc C-1

唔知邊果話360果D唔係日本出既呢..我都3百幾一塊
甘我D膠咪全部唔係日本出..真慘

push
TSP Swat ST

PUSH
TSP Swat ST

以我所知
日本有種專門for日本自已本土既tenergy
編碼同其他向國外發售既唔同
品質上.....好難去講有冇分別
因為有可能個別差異 又可能係心理上既分別
不過普遍d人都認為 日本本土果種tenergy好打d

引用:
原帖由 newacc 於 2010-8-27 22:51 發表
以我所知
日本有種專門for日本自已本土既tenergy
編碼同其他向國外發售既唔同
品質上.....好難去講有冇分別
因為有可能個別差異 又可能係心理上既分別
不過普遍d人都認為 日本本土果種tenergy好打d
完全同意
TSP Swat ST

講技術既姐主要係^^

引用:
原帖由 sam1996921 於 2010-8-28 03:00 發表
講技術既姐主要係^^
夠啦下!你地唔好係咁講野阻住人地賣野好喎!!!
TSP Swat ST

33 12
發新話題
最近訪問的版塊