22 12
發新話題

交換8塊板(換任何版子的橫板(多傷、手汗、爛可,不要斷大芯/斷柄),有興趣的人請進

交換8塊板(換任何版子的橫板(多傷、手汗、爛可,不要斷大芯/斷柄),有興趣的人請進

1:OC CR FL虎口有磨.上釘(cky)
正:Osaka
反: ZAP
2:Nano OC FL虎囗有磨(asdfghjkl011)
正:省狂3
反:Spin EffecT.           
3: YEO CS反手有大傷(friend從石sir買)
正:729-08
反:CJ8000(速度)
4:Eeru 8mm 虎口有磨.冇手汗(friend)
正:鉑金
5: MC-4、(Goku)
6,U4、(asdfghjkl011)
7'OC CR FL、(max225588)
8. 狂wh(friend)

你想點換法 我有塊仿狂王
板:黑水晶
展藝卓球

我有塊Palio橫板木

又係格離論壇的 3211大.........
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

大家小心..3321駕到

只要唔係假貨/仿品, 任何買賣或交易/交換, 論壇都會表示歡迎的.
(如果是仿品, 就必須要清楚地講明)

<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

我想換第一塊

還有啊, 3211大, 如果你手上的東西係由淘寶網得來的話, 又沒有辦法証明係真或你沒有事先說明係仿的話, 根據新的版規, 第十條:

10) 除非 事先講明 是 仿品 , 否則當作賣假貨 報警 處理.

請自重.
本帖最近評分記錄
  • borkee +10 非常贊同 2011-4-21 07:25
< -- 新手中的低手

引用:
原帖由 jcclee 於 2011-4-20 23:36 發表
只要唔係假貨/仿品, 任何買賣或交易/交換, 論壇都會表示歡迎的.
樓主在友壇已被ban了A/C及IP,版主咁好人不如同佢交換下東西,我想樓主都會表示歡迎的
本帖最近評分記錄
  • borkee +10 多謝提醒,有興趣交換的網友要小心喇! 2011-4-21 07:26

引用:
原帖由 sam1996921 於 2011-4-21 00:08 發表
我想換第一塊
pm了
Sam, are you joking ?不如同我換啦

引用:
原帖由 cctvb 於 2011-4-21 00:26 發表

樓主在友壇已被ban了A/C及IP,版主咁好人不如同佢交換下東西,我想樓主都會表示歡迎的
到目前為止, 未有證據他會在本論壇犯案, 但我們會密切留意他的一舉一動,
只要有任何投訴, 不排除也會ban他的A/C 及 IP.
(不過值得考慮3211的個人操守, 因為本人之前在不知情的情況下, 在友論壇曾經嘗試和他PM/交易, 最後當然沒有任何回應)
本帖最近評分記錄
  • borkee +10 非常贊同 2011-4-21 07:27
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

我想知咩事多d囉.

呢條3211(有網有報係小朋友來的), 在友壇很出名,
1. 用不明來歷的貨源(相信係由大陸淘寶的山寨野), 當行貨賣比新手.
2. 或用不明來歷的貨源, 去交換番d二手行貨.
3. 佢 2手接番來 或 用山寨交換番來 的野, 炒番個高價出去, 騙d唔識乒乓球野的新手.
4. 當佢個名臭洒的時候, 就轉用新名 3211, zyx, zyz(4月20日開的新account以比friendsTx 直接ban左, 而個post同hkttf一模一樣的) ..., etc 不過基本上手提電話無轉.

其實
第1條如果真係捉正, 可以報警.
第2條, 佢的貨分明有事, 想好似人地洗黑錢, 由黑轉白.
第3條, 分明就係欺負新手, 搞到不是二手買賣, 係二手炒賣.
第4條, 如果你行得正, 洗乜同ip同電話 要去轉account先.

sam兄, 不要當幫凶, 幫別人洗黑錢丫.

本帖最近評分記錄
  • 魚腩 +10 多謝提供資料 2011-4-21 13:01
< -- 新手中的低手

如果佢違規,一定要ban佢account。

引用:
原帖由 魚腩 於 2011-4-21 13:05 發表
如果佢違規,一定要ban佢account。
ban的時間請緊記留下database的record(留言, 電話, pm), 用作日後報警之用, 謝謝!
< -- 新手中的低手

清者自清,我現在把板的來源打在post,歡迎找當時人確認

咁果d(friend ) 點認?! 你自己講都得架la 你岩岩先比乒友天地版主ban ip  入唔返去 所以走黎呢d 搞亂檔?!以為呢度有人比你呃?! 節省一點吧

你喜歡雞蛋裏挑骨頭我沒話好說

Push push push

22 12
發新話題